Ads Area

Decathlon’un su geçirmez MP3 çalarıyla yüzme keyfinize müzik eklendi

28 mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon.com.tr ile Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon, yenilikçi ürünleriyle sporseverlerin hayatını kolaylaştırıyor! 

70 farklı spor dalında kimisi dünyaca ödüllü ürünlere sahip olan Decathlon, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunuyor. 

Decathlon şimdi de yüzme keyfinize müzik katacak bir ürün yarattı: Nabaiji SWIMMUSIC 100 SU GEÇİRMEZ MP3 ÇALAR! 
Hobi amaçlı ve düzenli olarak yüzerken müzik dinlemek isteyen kullanıcılar için tasarlanan, su geçirmez MP3 çalar, rahatlamanız ve dinlenmeniz için yüzerken size eşlik edecek! 

2 metreye kadar su geçirmez olan Nabaiji SWIMMUSIC, 10 saate kadar pil ömrü sunuyor ve USB kablosuyla kolayca şarj ediliyor. 2GB hafızasıyla yüzerken müzik arşivinizden 300den fazla şarkı size eşlik edebilecek! 

Ürünü kullanmadan önce, yüzerken rahat etmeniz için farklı kulaklık uçlarını deneyerek size en uygun olanı seçebilirsiniz. Ses özelliği kolayca ayarlanabilen, PC ve MAC uyumlu olan bu müzik çalarla yüzmek artık çok daha keyifli! Satış fiyatı: 129,99TL

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area