Ads Area

Arçelik ve Tchibo Mağazalarında Mükemmel Kahve Deneyimi

Arçelik ve Tchibo tüketicilerine mükemmel kahve deneyimi yaşatmak için bir araya geldi. 

İş birliği kapsamında Arçelik Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi ve Grundig Türkkahvesi makineleri Tchibo mağazalarında, Tchibo Cafissimo Kahve Makinesi ise Arçelik mağazalarında satışa sunuluyor. 

Sektörlerinin öncü şirketlerindenArçelik ve Tchibo, küçük ev aletleri alanında deneyimlerini birleştiriyor. Türk kültürünün en önemli değerlerinden biri olan Türk kahvesini pişirme deneyimini sahiplenen Arçelik ve değişen tüketici alışkanlıkları ve zenginleşen damak zevkleriyle dünya kahvelerini sahiplenen Tchibo kahve tutkunları için iş birliği yaptı. 


Bu iş birliği kapsamında Arçelik Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi ve GrundigTürk Kahvesi makineleriTchibo mağazalarında, Tchibo Cafissimo Kahve Makinesi ise Arçelik mağazalarında tüketiciyle buluşuyor. 

Arçelik Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi,taze çekilmiş kahve keyfini ideal köpük ve lezzetle pratik bir şekilde kahve severlere sunuyor. Cooksense® teknolojisi sayesinde bol köpüklü, taşmayan gerçek Türk kahvesi lezzetinin yanı sıra geliştirilmiş geniş su tankı ile her kullanımda su koymak da gerekmiyor. 

Grundig Türk kahvesi makinelerininde çiftli, su hazneli ve haznesiz tekli olmak üzere 3 farklı seçeneği bulunuyor. Cooksense® teknolojisiyle donatılmış makinelerin bordo, krem ve mor renklerde sunulan tekli versiyonunda 3, çiftli versiyonunda ise tek seferde 4 fincan kahve yapılabiliyor. 

Dünyanın dört bir yanından gelen en kaliteli Arabica çekirdeklerden üretilmiş kahveleri ile kendi müdavimlerini yaratan Tchibo, kapsüllü kahve makinesi denince de akla gelen öncü markalardandır. 69 yıldır kahvede tazelik ve kalite denince akla ilk gelen markalardan biri olan Tchibo’nun, her yerde ve günün her anında tek tuşla mükemmel kahvenin tadını çıkarmak isteyenler için sunduğu Tchibo Cafissimo kapsüllü kahve makineleri ise mükemmel lezzette espresso, caffècrema, filtre kahve veya çay hazırlamak için üç kademeli basınç sistemine sahip. 

Hızlı ısınan, enerji tasarrufu için otomatik kapanan ve kolayca temizlenebilen TchiboCafissimo kahve makineleri, farklı renk seçenekleriyle mutfaklara şıklık katıyor. Cafissimo CLASSIC ve LATTE modelleri latte, cappuccino, mocha gibi sütlü kahve yapma olanağı sağlıyor. Filtre kahve, espresso, caffeecrema gibi çeşitli kahve zevklerine hitap eden kapsül seçeneklerine sahip Tchibo’nun, CaffeCremaRich Aroma, EspressoElegant Aroma, CoffeeIntense Aroma ve Black’N Whitekahve kapsülleri de Arçelik mağazalarında yerini alıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area