Ads Area

PlayStation 5 için geri sayım

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, PlayStation 4 Pro'nun çıkışıyla rötar yapan PlayStation5 için çalışmalar başladı. 

PlayStation 5, PlayStation 5 ne zaman çıkacak, PlayStation 5 fiyatı Sony'nin sevilen oyun konsolu PlayStaion'ın 5'inci sürümü için oyunseverleri yakından ilgilendiren bir iddia geldi. 

 PlayStation 5, PlayStation 5 ne zaman çıkacak, PlayStation 5 fiyatı Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, 7nm işlemci teknolojisini kullanarak CLN7FF kod adlı bir çip üretimine başladı. 


Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre bu çipler PS5'in işlemci altyapısını oluşturacak. PlayStation 5, PlayStation 5 ne zaman çıkacak, PlayStation 5 fiyatı Bu da Sony'nin PlayStation 5 için artık düğmeye bastığı anlamına geliyor. 

Sony hala PlayStation 5 için bir tarih vermemek konusunda inadını sürdürüyor. Ancak şirkete yakın kaynaklara göre, Sony, 2020'de yeni PS konsolunu görücüye çıkaracak. PlayStation 5, PlayStation 5 ne zaman çıkacak, PlayStation 5 fiyatı Peki PlayStation 5'te hangi özellikler yer alacak? İşte sıkça dile getirilen iddialar... 

PlayStation 5, PlayStation 5 ne zaman çıkacak, PlayStation 5 fiyatı 4K (en az 3840 x 2160) çözünürlükteki oyunlara destek ve PlayStation VR entegrasyonu. 

 PlayStation 5, PlayStation 5 ne zaman çıkacak, PlayStation 5 fiyatı PS5, piyasadaki en büyük rakibi Xbox One gibi televizyon ve akış gibi fonksiyonlara sahip hepsi bir arada konsolla karşımıza çıkabilir. 

PlayStation 5, PlayStation 5 ne zaman çıkacak, PlayStation 5 fiyatı Cihazın ABD fiyatının ise 499 dolar olması bekleniyor. PS 5'in Türkiye fiyatına dair bir bilgi ise bulunmuyor.kaynak.ntv

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area