Ads Area

Philips Aydınlatma,‘Hue Arkadaşları ile akıllı anahtar pazarına girdi

Philips Aydınlatma, Hue’nun Arkadaşları programına dahil olan Feller, Niko ve Vimar gibi önde gelen aydınlatma kumandası üreticileri ile Hue ekosistemine tam entegre olan akıllı aydınlatma anahtarlarını piyasaya sunuyor. 

Aydınlatmada dünya lideri Philips Aydınlatma (Euronext kodu: LIGHT), bugün Philips Hue ekosistemi için tasarlanıp geliştirilen çeşitli duvar anahtarı modellerini tüketicilerin kullanımına sunacak üç yeni iş ortaklığını açıkladı. 

Feller, Niko ve Vimar gibi Avrupa’nın önde gelen aydınlatma kumandası üreticileri Hue’nun Arkadaşları (Friends of Hue) programına dahil olan yeni markalar oldu. 
Bu lider markalar tarafından pazarlanan Hue anahtarları, Philips Hue lambalarınızı açıp kapatacak, parlaklığını ayarlayacak ve favori sahnelerinizi yeniden yaratacak. Çeşitli renk ve biçimlerde sunulan bu anahtarlar, her türlü zevke ve iç dekorasyona hitap ederek evinizin dekoruna tam uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. 

Bu ürünleri, kendilerine uygun tekli ve çoklu duvar çerçevelerine takarak aynı markalı mevcut anahtarlarınızla ve prizlerinizle kombinlemek de mümkün olacak. Philips Aydınlatma Hue’nun Arkadaşları Ürün Yönetimi Bölümü Başkanı Evert Schaeffer konuyla ilgili görüşlerini paylaştı: 

“Philips Hue teknolojisinin avantajlarını ve özelliklerini daha geniş kitlelere duyurmanın mükemmel bir yolu olan bu yeni anahtarlar; Philips Hue uygulaması, kablosuz ayarlama düğmesi, sesle kumanda, zaman ayarlı programlar ve sensörler gibi mevcut kontrol seçeneklerine ek olarak getirildi. 

Tıpkı standart duvar anahtarlarında olduğu gibi, akıllı duvar anahtarıyla Philips Hue lambaları, tek bir dokunuşla, sistemin elektriği kesilmeden kolayca kumanda edilebiliyor. 

Bu adımı, Philips Hue ekosistemini genişletmek ve kullanıcılar için bağlantılı aydınlatma deneyimlerini evlerinde daha erişilebilir kılmak için attık.” Feller, Niko ve Vimar; ürün gamlarındaki Hue uyumlu akıllı anahtarlarının, ilgili pazar standartlarına uygun olmasını sağlayacak. 

Bu akıllı anahtarların ilk grubunun 2018 yılının dördüncü çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor. Hue’nun Arkadaşları programına katılan şirketlerin ürünleri, sürekli sistem güncellemeleri sayesinde yeni Philips Hue özelliklerini zaman içerisinde tam uyumla hayata geçirecek.

Philips Hue uygulaması ile yapılandırılan ürünler; yüzlerce üçüncü parti uygulama, sesle kumanda, geofencing, Philips Hue kablosuz ayarlama anahtarları, Philips Hue hareket sensörlerinin yanı sıra IFTTT gibi web tabanlı hizmetler ile birlikte kullanılabiliyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area