Ads Area

Lenovo,iF Tasarım Ödülleri’nde 12 ödül birden aldı

Teknoloji devi Lenovo,kullanıcı odaklı tasarımlar arasında estetik, kalite ve ergonomi kriterleri üzerinden en mükemmel formları belirleyen iF Tasarım Ödülleri’nde 12 prestijli ödülün sahibi oldu. 

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, dünya çapında tasarım mükemmelliğinin bir simgesi olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülleri’nde tam 12 ödül birden aldı. 54 ülkeden 6.400'den fazla başvurunun yapıldığı ödüllerdejüri Lenovo’ya 12 tasarım ödülü verdi. 

iF Tasarım Ödülleri, tüm dünyadaki şirketler tarafından kullanıcı odaklı tasarımlar arasında estetik, kalite ve ergonomi kriterleri üzerinden en mükemmel formları belirliyor. 65 yıldır verilen iF Tasarım Ödülleri, çarpıcı tasarım mükemmelliğine sahip ürünleri ödüllendiriyor. 
iF Tasarım Ödülleri’nde bir şirketin sadece bir ödül kazanması için, yıllar süren bir ürün geliştirme çalışmasının olması ve kullanıcı ihtiyaçlarını inceleyerek mükemmel bir tasarımla ortaya çıkması gerekiyor. Lenovo’nun 12 tasarım ödülünün sahibi olan mükemmel tasarıma sahip dizüstü bilgisayar ve diğer ürünleri aşağıda yer alıyor: 
-ThinkPad Özel Yıldönümü Edisyonu TP25 -ThinkPad X1 Tablet -ThinkVision X1 Monitor -ThinkVision X24 Monitor -Yoga 730 -IdeaPad 20 notebook serisi -Miix 630 - Ideacentre 730s AIOMirage Jedi Challenges - Mirage Solo with Daydream - Tab4 with Smart Assistant tablet -Smart Display 8” & 10”
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area