Ads Area

Lenovo Dünya Saati Günü’ne katılmaya davet ediyor

Teknoloji devi Lenovo çevresel duyarlılığını enerji tasarrufu sağlayan ve daha az karbon salınımı yapan ürünler ile sürdürüyor. 

Ayrıca Lenovo dünyaya bağlılığımızın ilham verici bir kutlaması olan Dünya Saati Günü’ne global düzeyde enerji kullanımını azaltarak katılıyor. 

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, dünyamıza olan kolektif bağlılığın ilham verici bir kutlaması olan “Dünya Saati Günü”ne global ofislerinde enerji tasarrufu ile katılıyor. 

Lenovo, Dünya Saati Günü’ne global düzeyde tüm bina ve ofislerinde ışıklı Lenovo logolarını kapatarak, bilgisayar monitörlerinin ve gerekli olmayan ekipmanların fişten çekilmelerini sağlayarak katılacak. 


Bu özel gün kapsamında Lenovo’nun tüm bina ve ofislerine “gerekli olmayan ışıkların kapatıldığından emin olun“ yazısı gönderildi. Dünya Saati, insanların dünyamızın geleceğine önem verdiklerini göstermek için 24 Mart tarihinde ışıklarını bir saatliğine kapatacakları bir küresel kutlama olarak gerçekleştiriliyor. 

Etkinlik, bireyleri, toplulukları ve işyerlerini gerekli olmayan tüm ışıklarını bir saat boyunca gezegene olan bağlılıklarının bir sembolü olarak kapatmaya çağırıyor. Bu eylem sadece tüm ışıkları yılda bir kez kapatmakla kalmıyor, aynı zamanda çevrenin geleceğini de önemsediğimizin bir işareti olarak anlam kazanıyor. 

Çok çeşitli çevre sorunlarına karşı büyük bir ana akım topluluğuna ev sahipliği yapan Dünya Saati, 2007 yılında Avustralya'nın Sydney kentinde gerçekleştirilen bir ışıkları kapatma eylemi olarak başladığı halde dünya çapında 7000'den fazla şehir ve kasabaya ev sahipliği yaparak global düzeyde etkinliğini artırmıştır. Dünya Saati 2018, 24 Mart 2018'de ülkelerin yerel saat dilimlerinde 20:30 ve 21:30 saatleri arasında yapılacak.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area