Ads Area

whatsApp sohbetleri çok daha renkli hale gelecek

bir milyarı aşkın aktif kullanıcısı ile SMS ile mesajlaşmayı neredeyse tarihe gömen WhatsApp’ın, küçük işletmelerin kullanımına sunduğu Business uygulaması ile kurumsal bir kullanıcı kitlesi kazanmayı hedeflediğini sizlere duyurmuştuk. 

Geçtiğimiz günlerde YouTube desteğine kavuşan WhatsApp için kullanıcıları mutlu edecek yeni bir özellik üzerinde daha çalışıldığı ortaya çıktı. 

Bu kapsamda yeni beta sürümünde sticker (çıkartma) mağazası özelliği test edilmeye başlandı. WhatsApp sticker mağazası üzerinde çalışıyor! 

Hali hazırda Facebook Messenger ve Telegram gibi mesajlaşma uygulamaları ile kullanıcılara sunulan sticker ve animasyonlardan ilk etapta 6 tane yer alacağı ve bunların Whatsapp kullanıcıları için ücretsiz olacağı düşünülüyor.


WhatsApp Sticker Emojilerden sıkılan kullanıcıları sevindiren sticker paketleri, sadece eğlenceli öğeler içermiyorlar. 

Zira, yüzlerce farklı sticker sayesinde sohbet sırasında kullanıcıların kendini daha iyi bir şekilde ifade edebilmesi sağlanabiliyor. Bu yenili özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmezken, ücretli sticker paketlerininde olması bekleniyor. 

Kullanıcılara yeni sticker paketleri sunulması konusunda WhatsApp’ın nasıl bir sirkülasyon sağlayacağı ise şu anda bilinmiyor.shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area