Ads Area

Samsung S9 ozellikleri fiyatı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni nesil amiral gemisi telefonu Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’Iı İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttı. 

16 Mart'ta piyasaya süreleceği açıklanan telefonların Türkiye'de satışa çıkacağı tarih ve fiyatları da netleşti. İşte Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus ile ilgili tüm ayrıntılar... 

SAMSUNG S9'U TANITTI 
samsung, s9, barcelona, tanıtım Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni nesil amiral gemisi telefonu Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ı İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi''nde (Mobile World Congress) Türkiye saatiyle 20:00'de tanıttı. 
 
GALAXY S9 VE S9 PLUS+’IN FİYATLARI NE KADAR? 
Galaxy S9'un ABD fiyatı 790 dolar Türkiye fiyatı ise 64 GB için 4.599 TL olarak belirlendi. 64, 128 ve 256 GB depolama seçenekleri ile satışa sunulan Galaxy S9 Plus'ın ABD fiyatı 915 dolardan başlıyor. 


SAMSUNG S9'UN TÜRKİYE FİYATI NE KADAR? 
Samsung'un yeni amiral gemisi modellerinin Türkiye fiyatı ise sırasıyla, 5.199 TL, 5.399 TL ve 5.699 TL olarak duyuruldu. 


TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULDU 
Samsung Galaxy S9 ve S9+, 25 Şubat 2018 tarihinden itibaren Türkiye'deki kullanıcılar için shop.samsung.com/tr adresinden ön siparişe sunuldu. INFINITY DISPLAY TEKNOLOJİSİ galaxy, infinity display 

SAMSUNG GALAXY S9 VE S9 PLUS ÖZELLİKLERİ NELER? Galaxy S9'da infinity display teknolojisini (sonsuz ekran) geliştirildiği ve 'çentik olmadan' kullanıcıya daha fazla alan sağladıkları belirtildi. 

SAMSUNG S9 EKRAN BOYUTU 
samsung, s9, ekran Smasung Galaxy S9'da 5.8 inç ekran, Samsung Galaxy S9 Plus+'ta ise 6.2 inçlik ekran bulunuyor. 

SAMSUNG S9 RENK SEÇENEKLERİ 
 samsung, s9, renk seçenekleri Galaxy S9 ve S9 Plus, kullanıcılara, gece siyahı, titanyum grisi, mercan mavisi ve lila olmak üzere dört farklı renk seçeneği sunuyor. 

İNSAN GÖZÜNDEN ESİNLENİLDİ 
samsung, s9 fotoğrafı, yeni telefon Samsung Galaxy S9'un kamerasında insan gözünün çalışma prensibinden esinlenildiği belirtildi. 

Göz bebeklerinin aydınlık ve karanlığa göre büyüyüp küçülmesi gibi, akıllı telefonun kamerası ışığa göre diyafram aralığını artırıp azaltabilecek.ntv

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area