Ads Area

Samsung Galaxy S9 Leylak Moru rengiyle ortaya çıktı

Samsung tarafından 25 Şubat tarihinde resmiyet kazandırılması beklenen Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus, Leylak Moru rengiyle sızdırıldı. 

Yeni görseller çift kamera konusuna da ışık tutuyor. Mobil cihaz sızıntılarıyla ünlü Evan Blass birkaç hafta önce Samsung Galaxy S9 ve S9+ modellerinin render görsellerini yayınlamıştı. 

Samsung'un yeni nesil amiral gemilerinin Galaxy S8 serisine benzer bir tasarımla geleceği ve yeniliklerin büyük bir kısmının donanım ağırlıklı olacağı yönünde söylentiler vardı. 

Paylaşılan görsellerin de buna paralel olduğunu söyleyebiliriz. Blass şimdi ise Galaxy S9'u Leylak Moru rengiyle gösteren bazı render'lar paylaştı. 
Yayınlanan yeni görseller genel olarak önceki sızıntılarla aynı görünse de farklı renk seçeneği dışında bize amiral gemisinden neler bekleyebileceğimiz konusunda daha iyi fikir veriyor. 

Ayrıca telefonun Gece Yarısı Siyahı, Titanyum Grisi, Mercan Mavisi ve Leylak Moru olmak üzere dört renk seçeneğiyle sunulacağı da doğrulanmış oldu. 

Galaxy S9+ çift kamerayla geliyor Görüntüler ayrıca Samsung'un Galaxy S9'da tek sensörlü bir arka kamera kullanacağını, Galaxy S9+ varyantının ise çift kamera ile geleceğini onaylamış durumda. 

Güney Koreli teknoloji devi yeni amiral gemilerini 25 Şubat tarihinde yani Mobil Dünya Kongresi'nden bir gün önce düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Yani Galaxy S9 serisini tüm detaylarıyla görebilmemiz için çok fazla beklememiz gerekmeyecek.kaynak:donanımhaber

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area