Ads Area

LG K10 MWC 2018’de tanıtılacak

Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’ne çok kısa bir süre kaldı. Büyük telefon üreticilerinin tanıtacağı telefonlar da netleşmeye başladı. 

G7 ve V30+ modelleri ile konuşulan LG’nin orta segment modelleri de netleşti. LG K10 ve LG K8 modelleri tanıtılacak. LG K10 özellikleri LG’nin orta segment için üreteceği telefonlardan biri olan LG K10 modeli, sekiz çekirdekli ve 1.5 GHz frekans hızında çalışan işlemci ile gelecek. 

5.3 inç boyutlu ve 720p çözünürlüklü ekran In-cell Touch teknolojisine sahip. Android 7.1.2 Nougat ile çıkacak olan telefon, 162 gram ağırlığa ve 8.68 mm kalınlığa sahip olacak. 

Telefonun arka tarafında LG G6 modelinde de yer alan 13 Megapiksel çözünürlüklü kamera yer alıyor. 


Ön kısımda ise bokeh etkisi ile portre fotoğraflar çekme imkanı sunacak olan 8 Megapiksel çözünürlüklü kamera kullanılacak. Telefonun bataryası ise 3000 mAh kapasitesinde. LG K8 özellikleri LG K8 modeli ise, sahip olduğu özelliklerle daha çok giriş seviyesinde telefon arayanlara hitap edecek. 

Dört çekirdekli işlemci 1.4 GHz frekans hızına sahip. 720p çözünürlüklü 5 inç boyutlu ekran, LG K10 modelinde olduğu gibi In-cell teknolojisine sahip. 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip telefon, MicroSD kart ile 32 GB’a kadar ilave alana sahip olabiliyor. 

Telefonda 8 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel çözünürlüklü ön kamera kullanılıyor. 2500 mAh kapasiteli çıkartılabilir batarya ile donatılan telefon, Android 7.1.2 Nougat işletim sistemine sahip. 

MWC 2018 kapsamında tanıtılacak olan telefonların fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi, Barcelona’daki duyurular sonrasında netleşecek.shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area