Ads Area

Huawei P20 tasarımı ortaya çıktı

Huawei P20, Mate 10 serisi ile amiral gemisi yarışında birçok rakibini geride bırakan Huawei‘nin oldukça heyecan verici bir modeli haline geldi. 

Zira, tanıtım tarihini sizler ile paylaştığımız cihaz arka kamerası ile herkesi şaşırtabilir. Paris'te gerçekleşecek bir konferans için Huawei'den basın davetiyeleri gönderildi. Açık bir şekilde söylenmese de, etkinliğin yıldızı Huawei P20 serisi olacak. 

 Zira, bugüne kadar sızdırılan görsellerin neredeyse tamamında cihazın arka kısmında üç kamera yer alıyor. Bugün bir aksesuar üreticisi aracılığıyla sızdırılan Huawei P20 kılıf görselleri bunu bir kez daha kanıtladı. 

Huawei’nin üç kamera ile kullanıcılara ne tür avantajlar sunmayı planladığı şu anda bilinmiyor. Ancak, dikey bir şekilde yerleştirilen kameraların alt kısmında çift LED flaş ve muhtemelen lazer otofokus yer alıyor. 
Ayrıca, cihazda 3.5 mm kulaklık girişinin olmayacağı düşünülüyor. Ortaya çıkan görsellerde üst kısımda bir açıklık görülürken, bunun 3.5 mm kulaklık girişinin aksine gürültü engelleme için kullanılan ikinci mikrofon olduğu iddia ediliyor.KAYNAK:shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area