Ads Area

Nokia 9 fiyatı sızdırıldı

Nokia 9 hakkında şu ana kadar birçok sızıntı be dedikodu bulunuyor. 

Geçtiğimiz dönemlerde Nokia 8 ile beraber tanıtılması beklenen cihaz, önümüzdeki aya kalmış gibi görünüyor. Çin’den gelen haberlere göre Nokia 9 fiyatı belli olurken, cihaz 2018 başında tüm dünyaya tanıtılacak.

HDM 19 Ocak’ta yeni nesil Nokia cihazlarını tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Nokia 9‘un bu etkinliğin yıldızı olması bekleniyor. Üstelik bu gösterinin tek yıldızı da olmayacak. Ona ek olarak, Nokia 8 2018 de tanıtılacak. 


Nokia 9 fiyatı belli oldu mu? 
Cihazların doğal olarak Çin’de tanıtılacak olan versiyonları Android işletim sistemine sahip olacak olsalar da, özel bir ROM ile Google servislerinin yerini yerel hizmetler alacak. . Bunun dışında Nokia 9 özellikleri ise henüz dedikodu seviyesinden çıkamadı.

5.5 inç QHD ekran ile gelecek olan cihaz, 18:9 görüntü oranını kullanacak. Snapdragon 835 işlemci modelini göreceğimiz akıllı telefon çift ana kamerasıyla şu ana kadarki en güçlü Nokia Android cihazı olacak gibi görünüyor. Bunların üzerine Nokia 9’da 6 GB RAM de bulunacak. 

Nokia 9 fiyatı ise 64 GB’lik modelde 560 dolar, 128 GB’lik modelde ise 635 dolar olarak karşımıza çıkacak. IP67 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklı olacak olan telefon büyük bir merakla bekleniyor..kaynak.shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area