Ads Area

Vodafone Akıllı Çocuk Saati ile çocuklarınızı takip etme iletişim kurma imkânı

Geleceğin dijital bağlantılı yaşamını bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, yeni “Akıllı Çocuk Saati” çözümüyle ebeveynlere çocuklarını günün her saatinde takip etme ve diledikleri zaman onlarla iletişim kurma imkânı veriyor. 

Alcatel tarafından üretilen “Akıllı Çocuk Saati”, Vodafone’un saat için hazırladığı Dijital Yaşam Tarifesi’ne ek ayda 10TL’ye sunuluyor. 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, abonelerini geleceğin heyecan verici dünyasına taşıyacak yenilikçi ürün ve servisler sunmaya devam ediyor. 

Geleceğin dijital teknolojileri konusunda müşterilerinin “dijital yol arkadaşı” olmayı hedefleyen Vodafone, Alcatel tarafından geliştirilen yeni “Akıllı Çocuk Saati” çözümüyle ebeveynlere çocuklarını günün her saatinde takip etme ve diledikleri zaman onlarla iletişim kurma imkânı veriyor. 


Dijital Yaşam Tarifesi ile birlikte gelen “Akıllı Çocuk Saati”, 12 ve 24 ay taksit seçenekleri ve tarifeye ek ayda 10 TL’den başlayan fiyatlar ile sunuluyor. 

GPS konum belirleyici, güvenli bölge oluşturma, yalnızca ebeveyn tarafından belirlenen en fazla 10 kişiyle konuşma ve sesli mesajlaşma gibi özellikler içeren “Akıllı Çocuk Saati”, ebeveynlerin çocuklarını takip edebilmesi için güvenilir bir çözüm sunuyor. Engin Aksoy: “Akıllı Çocuk Saati ile ebeveynler her an çocuklarının yanında olacak” 

Müşterilerinin yaşam kalitesini yükselten dijital teknolojiler sunmaya devam ettiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Vodafone olarak, dijitalleşmeyi mümkün olduğu kadar çok insanın hayatına entegre edecek, dijital bağlantılı yaşamı bireyler ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılacak yenilikçi ürün ve servisler sunmaya odaklanıyoruz. 

Herkesi geleceğin heyecan verici yeni teknolojilerinden yararlanmaya davet ediyoruz. Bu doğrultuda, çocuklarına her an her yerden ulaşmak ve nerede olduğunu bilmek isteyen tüm anne babalar için güvenilir bir çocuk takip çözümü sunuyoruz. 

Alcatel işbirliğiyle sunduğumuz ‘Akıllı Çocuk Saati’ ile ebeveynler çocuklarını günün her saatinde takip edebilecek ve diledikleri zaman onlarla iletişim kurabilecek. Vodafone olarak, abonelerimizin hayatını her alanda kolaylaştırmaya ve akıllı hale getirmeye devam edeceğiz.”  

Çocuk takibinde güvenilir çözüm 
Ağırlıklı olarak 4-10 yaş aralığındaki çocuklar için geliştirilen “Akıllı Çocuk Saati”, GPS konum belirleyici, yalnızca ebeveyn tarafından belirlenen en fazla 10 kişiyle konuşma ve sesli mesajlaşma, acil durumlar için en fazla 10 numaranın kaydedilebildiği SOS butonu ve 112’yi arama, güvenli bölge tanımlama, güvenli bölge giriş/çıkış uyarıları, güvenli kişileri tanımlama gibi özellikleriyle ebeveynlerin çocuklarını takip edebilmesi için güvenilir bir çözüm sunuyor. 

Suya ve toza dayanıklı olan “Akıllı Çocuk Saati”, 4 güne kadar bekleme süresi, çocukların hareketlerini izleme imkânı veren adım sayar, Nano SIM kart girişi, iOS/Android uygulamaları gibi özellikleriyle hem ebeveynlerin hem de çocukların hayatında önemli kolaylıklar sağlıyor. 

 Vodafone’un “Akıllı Çocuk Saati” için düzenlediği kampanyadan yararlanmak isteyen ebeveynlerin Vodafone mağazalarını veya vodafone.com.tr’yi ziyaret etmeleri yeterli oluyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area