Ads Area

Visa Kredi Kart ile Hepsiburadada 25 TL indirim fırsatı

Bu kampanya, 22 Eylül 2017 – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında Hepsiburada.com’da ödemenin Visa kredi kartlarıyla yapılması ve alışveriş sonrasında Visa kredi kartlarının Hızlı Alışveriş Profiline kaydedilmesi veya Visa kredi kartlarıyla oluşturulmuş Hızlı Alışveriş Profiliyle alışveriş yapılması durumunda geçerlidir. 

Türkiye’de ihraç edilmiş tüm bireysel Visa kredi kartları bu Kampanyada geçerlidir. Visa ticari kartlar, Visa banka kartları ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir. 

Bu kampanya sadece banka kampanyalarıyla, bankaların kendi iletişim kanallarında duyurdukları şekilde birleştirilebilir. Kampanya 150 TL ve üzeri kişisel bakım, kozmetik, süpermarket, anne,bebek,oyuncak ve pet shop kategorilerinden tek seferde yapılacak ve satıcısı hepsiburada olan ilk alışverişinizden sonra geçerlidir. 


Alışverişinizden 15 gün sonra kişisel bakım, kozmetik, süpermarket, anne,bebek,oyuncak ve pet shop kategorilerinde satıcısı hepsiburada olan ürünlerde geçerli 25TL indirim hesabınıza tanımlanır ve hesabınıza tanımlandığı günden itibaren 15 gün boyunca geçerlidir.

25 TL indirim 75 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. 25TL indirim kampanyasından sadece 1 kere faydalanabilirsiniz. Kampanya dönemi süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/geri gönderim vs.) kampanyadan yararlanma durumunu etkileyebilir. 

Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir. Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar www.hepsiburada.com ve www.visa.com.tr de duyurulacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area