Ads Area

Tekzen’den Türk Telekomlulara 30 TL indirim fırsatı

Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve en yaygın ev geliştirme perakendecisi Tekzen, Türk Telekom işbirliği ile düzenlediği kampanyada Tekzen’den tek seferde yapılacak 200 TL. ve üzeri alışverişlerde 30 TL. indirim kazanma fırsatı sunuyor. 

 Türk perakende sektöründe hızlı bir değişim ve gelişim içerisine giren Tekzen mağaza sayısını artırırken var olan mağazalarını da müşterine daha ferah bir alışveriş ortamı sunmak adına yenilemeye devam ediyor. 

Kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetinin de ilk sırada yer aldığı Tekzen düzenlediği kampanyalar ile de bunu ortaya koyuyor. Türk Telekom ve Tekzen işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında 200 TL. ve üzeri alışverişlerde 30 TL. indirim kazanmak mümkün. 


Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterileri Tekzen mağazalarından ve www.tekzen.com.tr internet adresi üzerinden tek seferde gerçekleştirecekleri 200 TL. ve üzeri alışverişlerde 30 TL. indirim kazanma imkanına sahip olacaklar. 

31 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek olan kampanyadan faydalanabilmek için Türk Telekom Avantaj mobil uygulaması üzerinden ‘Fırsat Kodu Al’ butonunu tıklayarak ya da cep telefonundan ‘TEKZEN boşluk TCKN yazıp 6262’ye kısa mesaj göndererek fırsat kodu alınması yeterli. 

Fırsat kodu mağaza yetkililerine iletilerek ve www.tekzen.com.tr adresinde indirim kodu alanına giriş yapılarak kampanyadan yararlanılabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area