Ads Area

Moto Mod ailesinin son üyesi Polaroid Insta-Share Printer karşınızda

Motorola, akıllı telefon dünyasında yeni bir kategoriye öncülük eden Moto Mod ailesinin son üyesi Polaroid Insta-Share Printer’ı tanıttı. 

Polaroid Insta-Share Printer ile çektiğiniz fotoğrafların anında baskısını almak artık çok kolay. 

Motorola, akıllı telefon dünyasına yepyeni bir soluk getiren Moto Z Serisi için geliştirdiği Moto Mod’lara bir yenisini eklediğini duyurdu. 

Moto Mod ailesinin yeni üyesi Polaroid Insta-Share Printer, akıllı telefonunuzu bir fotoğraf yazıcısına dönüştürüp fotoğraflarınıza saniyeler içinde hayat veriyor. 


En sevdiğiniz anları yakaladığınız Moto Z’nin yeni Insta-Share Printer Mod’u ile çektiğiniz fotoğrafların anında baskısını alıp sevdiklerinizle paylaşmanız artık çok kolay. 

Fotoğraflarınızın keyfini akıllı telefon ekranının ötesine taşımanızı sağlayan Polaroid Insta-Share Printer Mod’u kullanmak oldukça basit. Moto Z serisi akıllı telefonunuzun arkasına modu bir tık ile takıp, fotoğraf çekimine başlayın ve ardından bu fotoğrafları doğrudan telefonunuzdan basın. 

Polaroid Insta-Share Printer ile Facebook, Instagram ve Google Fotoğraflar'da bulunan en favori fotoğraflarınızı anında yazdırabilmeniz de mümkün. En sevdiğiniz fotoğraflar basıldıktan sonra, yapışkan kısmını çıkarak fotoğraflarınızı dilediğiniz yere yapıştırabilirsiniz

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area