Ads Area

Casper VIA G1 Plus yenilikçi ekran tasarımıyla fark yaratıyor

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, 5.99’’ HD Plus Extreme Vision ekranlı VIA G1 Plus ile telefon alanının maksimum bir şekilde kullanılmasını sağlayarak, tüketiciye yeni bir deneyim sunuyor. 

 Türkiye’nin teknoloji markası Casper, yenilikçi ve trend tasarımları ile teknoloji dünyasını yakından takip edenlerin tercihi olmaya devam ediyor. 

Yeni akıllı telefonu VIA G1 Plus, en yeni ve büyük ekran sayesinde teknolojisi ile son kullanıcıların karşısına çıkıyor. VIA G1 Plus cep telefonunun 5.99’’ HD Plus Full LCD Extreme Vision ekranı, yüzde 76 ekran-gövde oranı ve oval ekran kenarları ile sosyal medya dâhil her türlü okumayı kolaylaştırırken, oyun severlerin de ilgisini çekiyor. 
Ayrıca 450 nit ekran parlaklığı ve IPS teknolojisi sayesinde ekrana hangi açıdan bakılırsa bakılsın renklerin çok canlı şekilde görülmesini sağlıyor.  

Yüksek performanslı ön ve arka kamera 
VIA G1 Plus’ın ön kamerası f2.0 diyaframa sahip ve 16 Megapiksel çözünürlük sunuyor. Full frame ekranı ve selfie ışığı ile az ışıklı ortamlarda bile muhteşem selfie’ler çekmeyi sağlayan bu ön kamera 2.0μm piksel ile daha fazla ışık yakalayabiliyor. 

Ayrıca telefonda yer alan 13 Megapiksel çözünürlüklü ana kamera da yine f2.0 diyafram açıklığına sahip. 

Bu sayede ana kamera da yüksek çözünürlüklü ve aydınlık fotoğraflar çekebiliyor. Gelişmiş kamera yazılım sayesinde her iki kamerada Potre modu ile odakladığınız kısmı netleştirerek diğer kısımları bulanıklaştırır. Bu özellikle profesyonel tarzda fotoğraf çekmenizi sağlar.  

Casper’a özel yazılım ve güçlü işlemci 
Üstün özellikleriyle göz dolduran Casper VIA G1 Plus cep telefonu, özel yazılımlı son versiyon Android Nougat 7.1.2 işletim sistemine sahip. 4 Çekirdek işlemci ve 3GB’lık RAM’i ile de 40 uygulamayı aynı anda açarak aralıksız performans sergileme imkanına sahip. 

Dual Pencere ile aynı anda farklı uygulamalar açabilen kullanıcılar, akıllı telefonlarını daha aktif kullanabiliyor. 32 GB hafızası ile yüksek depolama imkanı sunuyor.  
Şık metal tasarım ve parmak izi okuyucu bir arada  
VIA G1 Plus’ın metal kasası şık tasarımın yanında çok daha fazla sağlamlık sunuyor. 

Telefonun bir diğer dikkat çekici özelliği ise arka yüzeyinde bulunan ve ek güvenlik imkanı sunan parmak izi okuyucusu. Bu parmak izi okuyucu sayesinde telefon saniyenin beşte biri hızında açılırken, anında mükemmel selfieler çekmeye de imkan sağlıyor.  

CASPER VIA G1 Plus Teknik Özellikleri 
İşlemci : MSM8917 4 Çekirdek 1.4Ghz Quad Core İşletim Sistemi : Android 7.1.2 Nougat Ekran : 5,99” HD+ Full LCD Extreme Vision ekran RAM : 3 GB 

Depolama : 32 GB dahili, 128 GB microSD kart kapasitesi Kamera : f2.0 diyaframlı, LED flaş destekli 13 MP arka ve 16 MP ön kamera Boyut ve Ağırlık : ~158.1mm * 76.5mm *8.2mm Pil : 3000 mAh Renk : Siyah, Altın Bağlantılar : Bluetooth 4.2, WLAN 802.11 b/g/n olmalı Micro USB (OTG Destekleniyor) Kutu içeriği : AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık, Koruma kılıfı, Ekran koruma jelatini,

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area