Ads Area

Dört kameralı Huawei Maimang 6 duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde ilk defa TENAA kayıtlarında karşımıza çıkan Huawei Maimang 6, resmi olarak duyuruldu. 

Çerçevesiz bir tasarıma sahip olan Huawei Maimang 6, ayrıca arka ve ön tarafta yer verdiği çift kamera kurulumlarıyla dikkat çekti. 

İşte Huawei Maimang 6 özellikleri! 
Görünüşüyle beğeni kazanan Huawei Maimang 6, özellikleriyle orta segmente hitap ediyor. 

İşlemci tarafında Huawei’nin kendi geliştirdiği Kirin 659’u kullanan model 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip. Modelin 5.9 inçlik ekranı ise tüm gözleri üzerine topluyor. 2160x1080 piksel çözünürlüğündeki IPS LCD ekran kenardan kenara tasarımıyla son zamanların popüler trendine uyum sağlıyor. 
Huawei Maimang 6’yı özel yapan bir diğer özelliği ise kameraları. Toplamda 4 adet kameraya sahip olan Maimang 6, arka tarafında 16 Megapiksel ve 2 Megapiksel kamera kullanıyor. 

Ön tarafta ise 13 Megapiksel ve 2 Megapiksellik kamera bulunduran Maimang 6, sahip olduğu çift ön kamera dizilimiyle akıllara LG V10 modelini getiriyor. 

4 kamerası ise onu orta segmentte bir ilk yapıyor. 156.2 x 75.2 x 7.5mm boyutlarına sahip Huawei Maimang 6, 164 gram ağırlığında. 3340 mAh kapasitesindeki bataryadan gücünü alan model Android 7.0 üzerinde çalışan EMUI 5.1 arayüzünü kullanıyor. 

 İlk etapta Çin’de satışa çıkacak olan Huawei Maimang 6, 365 dolarlık fiyatıyla 30 Eylül’den itibaren raflardaki yerini alacak. Modelin global pazarda ise Huawei Mate 10 Lite ismi ile yer alacağı düşünülüyor.shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area