Ads Area

Xiaomi Redmi Note 5A ne zaman tanıtılacak

Ülkemizde de oldukça sevilen Xiaomi, yeni giriş seviye modeli Redmi Note 5A için tarih verdi. İşte Xiaomi Redmi Note 5A tanıtım tarihi! 

Xiaomi Redmi Note 5A ne zaman tanıtılacak? Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi bulunan Xiaomi uygun fiyatlı modelleriyle büyük satış rakamlarına ulaşabiliyor. Her segmentte ürünü bulunan Xiaomi, yeni giriş seviye modeli Redmi Note 5A ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 

2017 yılın en dikkat çeken modellerinden biri olan ve amiral gemisi katili olarak adlandırılan... Xiaomi Redmi Note 5A 21 Ağustos tarihinde tanıtılacak! 

Üst seviye modelleriyle olduğu kadar giriş seviyesinde oldukça başarılı ürünler ortaya çıkartan Xiaomi, 21 Ağustos Pazartesi günü yeni modelini resmiyete kavuşturacak. 


Xiaomi’nin CEO’sunun yer aldığı bir basın davetiyesi ile tanıtım tarihi açıklanan Xiaomi Redmi Note 5A, iki farklı versiyonla karşımıza çıkacak. İlk versiyonda Snapdragon 425 işlemcinin kullanacağı Redmi 5A, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahip olacak. 

İkinci versiyonda ise Snapdragon 430 işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama kapasitesi yer alacak. Her iki modelde 5,5 inç büyüklüğünde HD ekrana sahip olacakken gücünü ise 3000 mAh bataryadan alacak. 

Kamera tarafında ise ilk versiyonda 13 Megapiksel arka ve 8 Megapiksel ön kamera yer alacakken ikinci versiyonda 16 Megapiksel arka kameraya 13 Megapiksellik ön kamera eşlik edecek. 

Xiaomi Redmi 5A modellerinin 1000 Yuan yani yaklaşık olarak 100 dolar fiyat etiketiyle karşımıza çıkması bekleniyor.shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area