Ads Area

Samsung Note 8 alana güzel hediyeler var

Samsung Galaxy Note 8, kuşkusuz bu yılın en iyi telefonlarından biri olacak. 

Note 8 ile yeni iPhone arasında sıkı bir rekabet yaşanacağı kesin. Samsung, bu rekabette ibreyi tamamen Note 8'e çevirmek için ön sipariş veren müşterilerine güzel hediyeler sunacak. 

Geçen yıl büyük umutlarla piyasa sürülen Note 7 yaşanan pil sorunlarından dolayı toplatılmak zorunda kalmıştı. Sahip olduğu üst düzey özellikleri ile birçok insanın hafızasında yer eden Note 7'nin daha gelişmiş ve güvenli versiyonu 4 gün sonra tanıtılıyor. 
Samsung, Galaxy S8 ile birlikte başlattığı sekiz aşamalı güvenlik testi ile pil konusundaki şüpheleri yok etti. Bu sebeple Note 8'de pil sıkıntısı yaşanmayacak. 

Fakat yine de geçen yıl yaşanan Note 7 olaylarını unutturmak isteyen şirket, Note 8 ile birlikte 256 GB microSD kart, dönüştürülebilir kablosuz şarj cihazı (kartla birlikte) veya Samsung 360 kamera hediye edecek. 

Akıllı telefon sızıntıları konusunda güvenilir bir isim olan Evan Blass tarafından paylaşılan bilgiye göre Note 8 ön sipariş eden herkese yukarıdaki hediyelerden biri sunulacak. Eğer bilgi doğru ise Samsung piyasa değeri 150 dolar olan microSD kartı veya değeri 180 dolar olan kamerayı ücretsiz olarak vermiş olacak. 

Samsung'un geçen yıl pil sorunları ile uğraşması iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a yaramıştı. Pil sorununu çözen Samsung, iPhone 8 satışı öncesi böyle bir hamle yaparak bütün dikkatleri Note 8 çekmeyi planlıyor. Bakalım rekabetten kim galip çıkacak.shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area