Ads Area

Çerçevesiz ekranlı Huawei Mate 10’un tanıtım tarihi belli oldu

Huawei’nin yeni amiral gemisi telefonu Mate 10’nun tanıtım tarihi belli oldu. 

Basın mensuplarına gönderilen davetiye neticesinde ortaya çıkan Mate 10, 16 Ekim’de gerçekleşecek etkinlikte gün ışığına çıkacak. 

Münih’te düzenlenecek lansmanda kullanıcıların beğenisine sunulacak Mate 10 için Huawei, “Beklemeye değer cihazla tanışın” sloganını kullanıyor. 

Hem tasarımı hem de performansıyla tüm dikkati üstüne çekeceğe benzeyen Huawei Mate 10’un 6,1 inçlik çerçevesiz bir ekranla gelmesi bekleniyor. 


iPhone 8’e ve Samsung Galaxy Note 8’e rakip olarak geliştirildiği belirtilen telefonda 10 nm’lik Kirin 970 işlemcisinin kullanılacağı belirtiliyor. 

Snapdragon 835 ve Exynos 8895 işlemcileriyle aynı performansı sergileyeceği söylenen Kirin 970 işlemcisine 6 GB’lık RAM’in eşlik edeceği ifade ediliyor. Leica imzasını taşıyan 16 megapiksel ve 23 megapiksel olmak üzere çift arka kamerayı bünyesinde barındıracağı dile getirilen Huawei Mate 10’la birlikte Mate 10 Lite’ın da tanıtılması bekleniyor. 

4.000 mAh kapasiteli pille geleceği belirtilen Mate 10’un yurt dışında 1.000 dolardan satışa sunulacağı iddia ediliyor.LOG

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area