Ads Area

HTC U11 Türkiyede Satışta

Devrim yaratan yeni sıkıştırma etkileşimine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu HTC U11, rekortmen kamerasıylabir akıllı telefonun şimdiye kadar sunduğu en ileri özellikleri sunuyor. 

Mobil ve sanal gerçeklik teknolojisinin önde gelen şirketi HTC, akıllı telefonlara yeni bir standart getiren ve rekortmen kamerasıyla dikkat çeken HTC U11’i Türkiye’de satışa sundu.

 HTC’nin yeni amiral gemisinde bulunan HTC Edge Sense özelliği kullanıcıların telefonla ilişkisini yeni, sezgisel ve devrimsel bir etkileşime dönüştürüyor. Bu özellik sayesinde fotoğraf çekmek için telefonu sıkmak yeterli hale geliyor. 

Dünyaca ünlü bağımsız test kuruluşu DxOMark derecelendirmesinde hem fotoğraf hem de video için bir akıllı telefon kamerasının şimdiye aldığı kadar aldığı en yüksek skora ulaşan HTC U11’de ciddi fotoğrafçıları bile kendine hayran bırakacak harika fotoğraflar çekmeimkânı sunuyor.  


Hayran bırakan fotoğraflar 
HTC U11, en iyi DSLR fotoğraf makinelerinde bulunan tam sensörlü otomatik odaklama teknolojisine sahip yeni UltraHızlı OtoFokus'u beraberinde getiriyor, böylece çabuk ve keyifli bir performans ile belirgin şekilde daha hızlı odaklanmasağlamak mümkün oluyor. 

Ayrıca, HTC U11'in olağanüstü optik ve elektronik görüntü sabitleme sistemi, fotoğraf ve videoları el titremelerinde bile sabit ve net tutuyor. Yeni ön kamera, gece veya gündüz parlak selfie’ler için yüksek çözünürlüklü 16MP ile detaylı çekimi ve UltraPixel ışık hassasiyetini birleştiriyor. 

Aynı zamanda ana kamera gibi güçlü HDR Boost ve parazit azaltma özelliklerini kullanıyor. 

HTC U11’in 12MP HTC UltraPixel 3, 1.4μm pixel ana kamerası UltraHızlı Otofokus, BSI sensörü, Optik İmaj Sabitleyici (OIS), f/1.7 diyafram açıklığı, Çift tonlu LED flaş, 10 saniyeye kadar otomatik zamanlayıcı, Yüz algılama, Manuel kontrolle Pro modu, 32-saniyelik pozlama, RAW format desteği, HDR Boost, Panorama Hyperlapse, Ağır çekim video (1080p @120fps), 3D ses sile 4K video çekimi, Hi-Res stereo kayıt ve Akustik Fokus ve Video Pic özellikleriyle öne çıkıyor. 

HTC U11’in16MP’lik ön kamerası ise kullanıcılarına BSI sensörü, Canlı Makyaj, Otomatik, Sesli ve Panaromik Selfi, 10 saniyeye kadar otomatik zamanlayıcı, HDR Boost ve Full HD 1080p video çekimi özellikleri sunuyor. 

Sezgisel dokunma ile akıllı telefonlara yeni bir standart 
HTC Edge Sense doğal dokunma hissini tamamen yeni, sezgisel ve devrimsel bir etkileşime dönüştürüyor. Basit bir sıkıştırma ile HTC Edge Sense, fotoğraf çekme, Facebook açma veya istenen uygulamalardan herhangi birini başlatabiliyor. Örneğin, fotoğraf çekmek için telefonu telefonu sıkmak yeterli. 

 HTC U11’deki sıkıştırma hareketini özelleştirmek de mümkün. Örneğin sadece sıkıştırarak e-posta uygulamasıya da sevilen bir oyun açılabiliyor,ya da önceden atanmış seçeneklerden biri çalıştırılabiliyor.

HTCEdge Sense özelliği, cihazın yanlarına uygulanan basınca tepki verdiği için neredeyse her durumda kullanılabiliyor. Buözellik, eldiven giyerken ya da kar veya yağmur gibi normalde dokunmatik düğmelerde sorun yaratan durumlarda kullanım imkânı sunuyor. 

HTC U11, Sense Edge ile beraber iki farklı akıllı asistanı da bir arada sunuyor;HTC Sense Companion ve Google Assistant.Bu sayede HTC U11, her zamankinden akıllı hale gelirken; kullanıcısını ve günlük kullanım alışkanlıklarını zamanla tanıyor. 

Aktif Gürültü Önleme Özelliği ve Sesi kişisel duyma yetilerine göre ayarlayan USonic HTC U11, Aktif Gürültü Önleme ve kişisel duyularına göre ses ayarlama özelliğini bir araya getiren HTC USonic kulaklıklarla geliyor. 

USonic kulaklıklar, iç kulağı sonar benzeri gelişmiş bir teknoloji ile haritalandırıyor böylece ses profilini benzersiz bir şekilde kullanıcıyauyarlayarak optimize edilmiş bir müzik deneyimi sağlıyor.Aktif Gürültü Önleme özelliği de çevresel sesleri sürekli izleyerek çevredeki rahatsız edici sesleri azaltarak mükemmel bir ses deneyimi sunuyor. 

Çarpıcı ve canlı renler sunan likit cam yüzey 
HTC U11’in etkileyici tasarımında ise kullanıcısını yansıtan Liquid Surface özelliği dikkat çekiyor. Cihazın likit cam yüzeyinde Optical Spectrum Hybrid Deposition kullanılıyor. 

HTC U11, 5,5” Quad HD çözünürlüğünde 3D cam ekranı ile güneş ışığında bile canlı ve net görüntüler sağlıyor. Suya da dayanıklı HTC U11 kullanıcılarının sudan korkmasına gerek kalmıyor. 

 Hızlı ve güçlü 
HTC U11, Qualcomm®’un en son ve yeni işlemcisini kullanıyor. Aynı zamanda bu çok hızlı işlemci hızını en hızlı bellek performansıyla eşleştirmek için UFS 2.1 bellek içeriyor. 

Entegre Snapdragon X16 LTE modem ile Gigabit Sınıfı LTE (1Gbps'ye kadar) özelliklerine sahip HTC U 11, 4GB RAM / 64GB depolama alanı sunuyor. HTC U11 3.799 TL önerilen son kullanıcı fiyatıyla tüketicilerle buluşacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area