Ads Area

ASUS ZenFone Live Satişta

Teknoloji devi Asus, ZenFone ailesinin yeni üyesi ZenFone Live’ı Türkiye’de satışa sunuyor. 



Dünyanın ilk canlı yayında gerçek zamanlı güzelleştirme teknolojisine sahip cep telefonu ZenFone Live, gelişmiş ön ve arka kamerası, uzun süre dayanan pil ömrü ve ses sistemiyle dikkat çekiyor. 

Yeni ZenFone Live, sosyal medyada canlı yayın yapmaya yepyeni bir boyut getiriyor. 20 Temmuz Perşembe itibarıyla tüm Vatan mağazalarında satışa sunulacak olan ZenFone Live’ın lansman için sınırlı sayıda özel satış fiyatı 799 TL olacak. ASUS teknoloji dünyasında ilkleri yaşatmaya devam ediyor. 

Dünyanın ilk canlı yayında gerçek zamanlı güzelleştirme teknolojisine sahip telefonu Asus ZenFone Live, 20 Temmuz tarihinden itibaren Türkiye’de tüm Vatan mağazalarında satışa sunuluyor. 

Yeni ZenFone Live; kamerası, ses sistemi ve pil ömrüyle olduğu kadar tanışma fiyatıyla da dikkat çekiyor. ZenFone Live Türkiye’de lansmana özel 799 TL’ye kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Kampanya sonrasında ZenFone Live, 899 TL’ye kullanıcılarıyla buluşmaya devam edecek. 


Sosyal medyada canlı yayın hiç bu kadar “güzel” olmamıştı! Gerçek zamanlı güzelleştirme teknolojisi olan BeautyLive’a sahip ZenFone Live, sosyal medyada canlı yayın yapmayı bugüne dek hiç olmadığı kadar güzel hale getiriyor. BeautyLive, rakiplerine kıyasla yüz tanıma teknolojisini de içeriyor. 

Bu sayede BeautyLive, video veya fotoğrafın tamamı yerine sadece kullanıcının yüzüne odaklanıyor. ZenFone Live canlı yayın deneyimini sadece BeautyLive ile değil, ses sistemiyle de bir üst seviyeye çıkarıyor. İki adet MEMS mikrofona sahip ZenFone Live, otomatik olarak arka plan seslerini tespit ediyor ve kısıyor. 

Böylece canlı yayında gürültü kirliliği azalıyor ve kullanıcının sesi ön plana çıkıyor. Telefonun sadece 120 gr ağırlığa sahip olması da dikkat çekiyor. DTS Headphone ile işbirliği yapan ilk akıllı telefon: Zenfone Live Zenfone Live’ın beş mıknatıslı ve 7.1 channel hoparlörleri benzersiz bir ses kalitesi sunuyor. 

Ayrıca DTS Headphone ile işbirliği yapan ASUS, ZenFone Live ile kulaklık deneyimini de bir üst seviyeye çıkarıyor. ZenFone Live, güzelleştirme, düşük ışık ve HDR modlarıyla da profesyonel kalitede fotoğraf çekme imkanı sunuyor. 

Güzelleştirme teknolojisi ve yumuşak ışıklı LED flaş ise aydınlık ve net selfie çekimleri sağlıyor. Telefonun arka tarafında led flaşa sahip 13 MP ana kamera bulunurken, telefonun ön tarafında yine flaşı olan 5 MP selfie kamerası bulunuyor. 

 1.4µm sensörüyle 2 kat ışık hassasiyetine sahip kamerasıyla dikkat çeken ZenFone Live, fotoğraflarda gerçek renkleri yakalarken, 2650mah bataryasıyla da canlı yayınlarda ve fotoğraf çekimlerinde uzun süreli pil ömrü sunuyor. ASUS Hakkında

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area