Ads Area

Türk Telekomun Renkli Yaşam Paketlerine üye olan kazanıyor

Türk Telekom, Renkli Yaşam Paketlerine üye olan abonelerine Hyundai i10, iPhone 7, Türk Telekom Honor 7 ve Apple Watch kazanma fırsatı sunuyor. 

31 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Renkli Yaşam Paketlerinden birine üye olan aboneler çekilişe katılabilecekler.Kampanyadan Türk Telekom’un faturalı ve faturasız tüm mobil hat aboneleri yararlanabiliyor. 

Türkiye’nin lider iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, mobil abonelerine sinema, spor, finans, magazin, kadın, yaşam ve hava durumu gibi konularda özel içerikler sunduğu Renkli Yaşam Paketleri’ne abone olan müşterilerine hediye kazanma fırsatı sunuyor. 
Karikatür Paketi, Sinema Servisi, Basketbol Servisi, Kamu Haber Servisi, Finans Servisi, Magazin Servisi, KPSS İş İlanları Paketi, Anadolu Ajansı, Hava Durumu Paketi, Kadınca Yaşam Paketi, İddialı Haber Paketi, Düğün Paketi, Teknoloji Paketi ve Anadolu Ajansı Haber Paketi’nden oluşan Türk Telekom’un Renkli Yaşam Paketlerinden birine abone olan Türk Telekom aboneleri birer adet Hyundai i10, iPhone 7 ve Türk Telekom Honor 7’nin yanı sıra üç adet Apple Watch kazanma şansı yakalayacaklar. 

Hediye kazananlar Eylül ayındaaçıklanacak Türk Telekom’un tüm faturalı ve faturasız mevcut ve yeni tüm mobil hat abonelerinin katılabileceği kampanya 31 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek. 

Kampanyaya katılmak için abonelerin PAKET yazıp, 9090’a mesaj göndermeleri yeterli.Renkli Yaşam Paketlerinden birine ya da birkaçına üye olan kullanıcılar kampanyaya otomatik olarak katılma hakkı kazanıyor. 

Türk Telekom Renkli Yaşam Paketlerinin her bir aboneliği aylık 8,00 TL olup,kazananlar 13 Eylül 20017’de noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area