Ads Area

Teknosa yüzde 25'e varan anneler günü indirimi

TeknoSA, yaklaşan Anneler Günü’ne özel olarak küçük ev aletleri başta olmak üzere birçok farklı kategori ve üründe sunduğu avantajlı fiyatlarla Anneler Günü’nde teknolojik hediyelerin adresi olacak. 

Teknolojinin buluşma noktası TeknoSA, Anneler Günü’ne özel olarak, 14 Mayıs tarihine kadar geçerli kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlattı. 

Küçük ev aletlerinde yüzde 25’e varan  diğer bazı ürünlerde yüzde 30'a varan indirim ve hediye kampanyası başlatan TeknoSA, annesini teknolojik bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlerin ilk adresi olacak. 
Anneler günü hediyesinin tek adresi TeknoSA Saç düzleştiricilerden elektrikli süpürgelere, ütülerden kahve ve çay makinelerine birçok küçük ev aletinin yanı sıra notebook, akıllı cep telefonu, tablet ve saatlere kadar onlarca üründe 14 Mayıs’a kadar yüzde 25’e varan indirim kampanyası başlatan TeknoSA, annesini teknoloji ile mutlu etmek isteyenleri Türkiye genelindeki mağazalarına ve teknosa.com’a bekliyor. 

 Yüzde 25’e varan indirimler uygulanıyor 14 Mayıs’a kadar onlarca üründe yüzde 25’e varan indirimlerin uygulanacağı TeknoSA mağazalarından veya teknosa.com’dan Anneler Günü hediyesi almaya gelenler, birçok sürprizle de karşılaşacak. 

Kampanya kapsamında belirlenen elektrikli süpürgelerini alanlar ütü veya kahve makinesi, tost makinesi alanlar da çay makinesi gibi birçok ürüne de ücretsiz şekilde sahip olabilecek.

Ads Area