Ads Area

HTC Desire 10 pro satışa çıktı

HTC Desire™ 10 pro, şimdiye kadar amiral gemisi modellerdesunulan özellikleri ve dikkat çekici güzelliği ile Desire™ ailesinin bugüne kadar üretilen en iyi telefonu olarak öne çıkıyor. 

Mobil ve sanal gerçeklik teknolojisinin önde gelen şirketi HTC,Desire™ 10 pro modeliyle, Desire™ serisinin en iyi modelini sunuyor. 

Bir amiral gemisi telefondan beklenen tüm özelliklere sahip olan HTC Desire™ 10 pro, ödüllü HTC 10’dan esinlenen zarif ve metalik hatlarıyla dikkat çekici bir tasarıma sahip. 

Cesur ve parlak hatlarla çerçevelenen 5,5 inç Full HD (1080p) ekrana sahip HTC Desire™ 10 pro’da, geniş açılı resimler çeken yepyeni Selfie Panorama modu, ultra hızlı parmak izi sensörü gibi üst segment özelliklerin yanı sıra ön ve arkada yüksek çözünürlüklü kameralar bulunuyor.

Sekiz çekirdekli işlemciye sahipHTC Desire™ 10 pro,3GB’lık RAM ve 32GB depolama alanıyla kullanıcılarına yeterli alanı sağlarken 2TB’ye kadar genişletilebilir SD kart desteği sunuyor. 

HTC Desire™ 10 pro’nunAkıllı Elektronik İmaj Sabitleme(Electronic Image Stabilization), DSLR benzeri manuel kontrol, lazer otomatik odaklama (Laser Auto-Focus)veAuto HDR gibi üstün çözümler sunan 20MP ana kamerasıyla her anı en net haliyle yakalayabilirsiniz. 

Mümkün olan en iyi selfie deneyimini sağlayacak şekilde tasarlanan Desire™ 10 pro, 13MP selfie kamerasına ve tek seferde daha fazla kişiyi aynı kareye sığdırabilmeniz için yeni bir Selfie Panorama moduna sahip. Amiral gemisi gücündeki HTC Desire™ 10 pro’nun arkasında, rahatlığı parmaklarınızın ucuna taşıyan ultra hızlı bir parmak izi sensörü de bulunuyor. 

Bu sensörle hızlıca selfie çekmek veya bir selfie videosu kaydetmeye başlamak Desire™ 10 pro, 2.199 TL önerilen son kullanıcı fiyatı ile Türk Telekom satış noktalarında kullanıcılarımızla buluşacak.

Ads Area