Ads Area

2017 Model Samsung Galaxy J3 satışa sunuldu

Birkaç hafta önce Geekbench’te ortaya çıkan Samsung Galaxy J3 (2017), AT&T’nin resmi sitesi üzerinden satışa sunuldu. 

Akıllı telefonun kesinleşen özellikleri ve fiyatı haberimizde. Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy J3 (2017) AT&T’nin internet sitesi üzerinden satışa sunuldu. 

Yaklaşık 2 hafta önce Geekbench’te ortaya çıkmasıyla gündeme gelen akıllı telefonun özellikleri, satışa sunulmasıyla netlik kazandı. AT&T’nin sitesinde yer alan özellikler şu şekilde: 

5 inch Super AMOLED ekran, 1280 x 720 ekran çözünürlüğü 1.4 GHz Quad-core Exynos 7570 işlemci 1.5 GB RAM, 16 GB depolama alanı (microSD ile artırılabilir) 2 MP ön, 5 MP arka kamera (LED flaş) Android 7.0 işletim sistemi 2600 mAh batarya kapasitesi 

Geekbench görsellerinin ortaya çıkmasıyla paylaştığımız haberde akıllı telefonun 5.1 inch ekran boyutuna ve 2 GB RAM’e sahip olacağından bahsetmiştik ve 8 MP arka, 5 MP ön kameraya sahip olabilme ihtimalinin olduğunu da belirtmiştik. 

Cihazın özelliklerinin resmi olarak açıklanmasıyla sızıntıların bazılarında yanlış bilgiler bulunduğunu da görmüş olduk. Cihazın ülkemize ne zaman geleceğini veya satış fiyatının ne kadar olacağını henüz bilmiyoruz ancak AT&T, Galaxy J3’ü 180 dolara satıyor.

Ads Area