Ads Area

Akıllı telefonu bilgisayara dönüştüren Samsung DeX Türkiye fiyatı belli oldu

Samsung’un birkaç gün önce Galaxy S8 ile birlikte tanıttığı, akıllı telefonu klavye, monitör ve fare yardımıyla bilgisayara dönüştüren DeX aksesuarın Türkiye satış fiyatı açıklandı. 

Tasarımı ve donanım özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Galaxy S8'in satışa sunulmasına kısa bir süre kala, merakla beklenen DeX istasyonunun fiyatı da netlik kazandı. 

Kullanıcıların akıllı telefonlarını doğrudan büyük ekranlı bir bilgisayara dönüştürmesine yardımcı olan aksesuar, doküman düzenleme, internette gezinme, video izleme ve uygulamalara erişim gibi temel fonksiyonları yerine getirebiliyor. 
Çalışma verimliliğini artırmayı hedefleyen DeX üzerinde iki adet USB 2.0, Ethernet, USB Type-C güç girişi, Adaptif Hızlı Şarj (AFC) desteği ve soğutma fanı mevcut. 

Microsoft ve Adobe ile yapılan işbirliği neticesinde Microsoft Office, Acrobat Reader ve Lightroom gibi yazılımlarla uyumlu hale getirilen cihaz, masaüstü benzeri işlevsellik ve kullanıcı arayüzü sunmayı başarıyor. 

Üstelik Citrix, VMware ve Amazon Web Services sayesinde Windows işletim sistemli bilgisayarlara uzaktan erişim sağlayabilmek de mümkün. 

 21 Nisan tarihinde satışa sunulması beklenen -Galaxy S8/S8+ ile uyumlu- DeX’in Türkiye fiyatı ise 599 TL olarak açıklandı.donanimhaber.
Tags

Ads Area