Ads Area

REEDER YERLİ MARKA BAYRAĞINI DALGALANDIRAN İLK FİRMA

Selekt Bilgisayar CEO’su Uygar Saral: ‘’ Reeder, tablet ve telefonda Samsung ile Apple’ı saymazsak Türkiye’de bayrağı taşıyan firma” dedi.

Uygar Saral: İlk Type-C’li telefonu geçen yıl ekimde; ilk Amoledli telefonu geçen yıl eylülde; İlk 3D Touchlı telefonu martta ve CorningGorillaGlass 4 telefonu ocak ayında getirdiklerini belirterek, hedeflerinin Türkiye’de reeder’ı sadece akıllı cep telefonunda değil, her alanda birinciliğe taşımak olduğunu söyledi. 

Tablet bilgisayarda uzun süredir ön sıraları kimseye bırakmayan reeder’ın, artık oyun alanını genişletmiş ve liderlik iddiasını birçok alana taşımayı başarmış bir marka olarak yoluna devam ettiğini dile getiren reeder CEO’su Uygar Saral, ülke pazarı ile ilgili hedeflerini açıklarken şunları söyledi: 

• Apple ve Samsung tablette rakibimiz olmasına rağmen adet bazlı satış karşılaştırmalarında rakiplerimizi tedirgin edecek rakamlara ulaşıyoruz. Hedefimiz insanlara faydalı olanı sağlamak. 

Bu yüzden bizim için fayda, herkese ulaşılabilir olmalı. Rakiplerimiz Türkiye pazarını stok eritme amaçlı kullanıyor, örneğin Apple iPhone 7 ürününü neredeyse en son Türkiye pazarına sürüyor. Biz bunun aksine en iyisini en yenisini çok kısa sürede sunuyoruz. o Yurt dışı pazarlara açıldık 

• Uluslararası pazarların önemi her geçen gün artarken reeder olarak Boston ve Amsterdam ofislerimizi kurduk. Bir yandan pazar analizleri yaparken bir yandan da Azerbaycan’da satışlarımızı başlattık. 

Belli bir sayıyı geçtikten sonra bize ürünü üreten kuruluşlar gelip global pazarı bizimle konuşur hale geldiler. o Çalışanların yaş ortalaması genç bu da önemli bir avantaj 

• 14-15 yaşında Sirkeci Doğubank da bilgisayarımın işlemcisini değiştirip alıp satma sürecinden mesleğin bu noktasına geldim. Bu yüzden genç neslin potansiyelini önemsemenin ne kadar gerekli olduğunu ben yaşayarak öğrendim. 

Gerek deneyimli gerek yeni başlayan tüm çalışanlarımızın kariyer yollarında yanında durup en iyi destekçileri olmayı şirket insan kaynakları prensibi olarak uyguluyoruz. o Suriyeli bilgisayar mühendisleri çok başarılı 

• Suriye’den ülkemize gelen bilgisayar ve yazılım mühendisleri, Türk teknoloji şirketlerinin iç pazarda kalıcı olma savaşındaki gelişimlerine güç kattı. Selekt Bilgisayar’ın son 2 yıllık gelişiminde Suriyeli bu bilgisayar mühendislerinin önemli katkıları olmuştur..

 • Gelecek hedefimiz her yıl 3 kat büyümek, kazandığımız değerleri kaybetmeden arttırarak ilerlemek. 

2009 yılında Türkiye’yi e-kitap okuyucu ile tanıştıran reeder, 2010 yılında Android tablet modelleriyle pazarda yerini aldı. 2011 yılında Türkiye’nin ilk 3G’li Android tabletini geliştiren reeder, 2012 yılında Türkiye’nin elektronik zincirlerdeki ilk GSM operatörü destekli 3G tablet kampanyasına imza attı. 

2013 yılında dünyanın en büyük işlemci üreticisi Intel ile anlaşan ve 2014 yılında Microsoft Named Partner olan reeder, EMEA (Europe, Middle East, Africa) bölgesinde 2014 yılının en çok tercih edilen Intel işlemcili tablet markası oldu. 

 2015’te lanse ettiği akıllı telefon modelleri ile mobil teknoloji dünyasındaki dinamikleri değiştirmeye devam eden reeder, yenilikçi ürünlerinin yanı sıra kendi komünitesinden yükselen iletişimi gücü ile de kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmaktadır.

Ads Area