Ads Area

PEGASUS 19.90 TL’YE TRANSFER HİZMETİ

Pegasusmisafirleri,Secure Drive işbirliğiyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de şehir merkezi ile havaalanı arasında 19.90 TL’ye geliş ve gidiş yönlerinde paylaşımlı transfer hizmeti alabilecekler. 

Sunduğu ek ürün ve hizmetleriyle misafirlerinin seyahat ihtiyaçlarına yönelik çözümlerini her geçen gün geliştiren Pegasus,Secure Drive firması ile iş ortaklığı çerçevesinde İstanbul, İzmir ve Ankara’da misafirlerine evleri ile havaalanları arasında gidiş ve geliş yönlerinde paylaşımlı transfer hizmeti sunacak.

Tek yön için 19.90TL karşılığında sunulacak olan transfer hizmeti 26 Ekim’debaşladı. Misafirlerine seyahatlerinin A’dan Z’ye her aşamasında seçenekler sunan Pegasus Hava Yolları uzun süredir araç kiralama hizmeti sunduğu CarTrawler ile iş ortaklığını, 2015 yılı Aralık ayında özel havalimanı transfer hizmetini ekleyerek genişletmişti. 
Pegasus misafirleri,2015 Aralık ayından itibaren cars.flypgs.com adresinden sunulan havalimanı transfer hizmeti ile farklı araç tipleri ve fiyat seçenekleri arasından seçim yaparak, diledikleri havalimanından, şehirde istedikleri noktaya ve şehir içinde diledikleri noktadan, havalimanına özel transfer hizmetiyle ulaşabiliyorlar. 

 Misafirler, Pegasus Hava Yolları’nın 26 Ekim 2016 tarihinden itibaren İstanbul, Ankara ve İzmir için şehir merkezleri ile havaalanları arasında tek yön için 19.90 TL’ye gidiş ve geliş yönlerinde paylaşımlı transfer hizmetinin detaylarına flypgs.com/securedrive sitesinden ulaşılabilir; havaalanı transferlerini çok daha kolay hale getirebilirler.

Ads Area