Ads Area

VODAFONE FORMA KAZANDIRAN TARİFE

Numarasını Vodafone’a taşıyarak Forma Kazandıran Tarifeler’e geçen herkese Beşiktaş’ın yeni sezon forması hediye! 

Vodafone’lu olanlar Forma Kazandıran Tarifeler’e geçerek en avantajlı şekilde formalarını alabilirler! 
 Forma hediyesi, yeni aktivasyon veya numara taşıyarak gelen aboneler için geçerlidir ve 12 ay taahhüt koşulu bulunmaktadır. 

Bireysel aboneler Forma Kazandıran Tarifeler’e dahil olan seçtikleri Akıl Küpü Small / Duran Akıl Küpü Small, Akıl Küpü M / Duran Akıl Küpü M, Akıl Küpü Medium / Duran Akıl Küpü Medium, Akıl Küpü Large / Duran Akıl Küpü Large, Kamululara Özel Akıl Küpü L, Kamululara Özel Akıl Küpü XL, 4.5G Red XS, 4.5G Red M, Faturalı Esnek S, Faturalı Esnek M, Faturalı Esnek L tarifelerinin kendi bedeli üzerinden ücretlendirilir.

İlgili tarifenin tüm esasları bu kampanya kapsamında da geçerlidir.Vodafone'un tarife ve kampanya özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır. 

Kampanya kapsamında, tarifelerinin toplam ücreti üzerinden 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında yeni aktivasyon veya numara taşıma aboneleri BJK formasini herhangi bir ek ödeme yapmadan, mevcut aboneler ise BJK formasını belirtilen ek ödeme bedelleri ile alacaktir. Kampanya numara taşıma, yeni aktivasyon veya mevcut abone farkı gözetmeksizin tüm bireysel faturalı Vodafone müşterilerine açık olacaktır. 

Kampanya kapsamındaki tarifeler (Akıl Küpü Small / Duran Akıl Küpü Small, Akıl Küpü M / Duran Akıl Küpü M, Akıl Küpü Medium / Duran Akıl Küpü Medium, Akıl Küpü Large / Duran Akıl Küpü Large, Kamululara Özel Akıl Küpü L, Kamululara Özel Akıl Küpü XL, 4.5G Red XS, 4.5G Red M, Faturalı Esnek S, Faturalı Esnek M, Faturalı Esnek L) iletişimde “Forma Kazandıran Tarifeler” olarak adlandırılacakır. 

Müşteriler, bahsi geçen 15 tarifenin taahhütsüz fiyatları üzerinden 12 ay kalma sözü verip formalarını alabilirler. BJK formalarından kasıt, 2016-2017 sezonu futbol takımı yetişkin erkek formalarıdır. (Siyah, Beyaz, Bordo modelleri) Stoğu bulunan bedenler S, M, L ve XL’dir. Vodafone, stok modelleri ve bedenlerinde değişikliklik yapma hakkını saklı tutar. 

Kampanya kapsamında abonelerin seçtikleri tarife bedelleri üzerinden seçilen tarifeye göre indirim verilecek ve mevcut aboneler için aylık forma bedeli tahsilatına aracılık edilen bedel olarak abonenin faturasına yansıyacaktır.
Tags

Ads Area