Ads Area

SELFY TÜRK TELEKOM’UN YENİ GENÇLİK DÜNYASI

Burada her şey gençler nasıl isterse öyle olur. Dolu dolu tarifeler, ilgi alanına göre özelleştirilmiş fırsatlarla bu dünyada kuralları kendin koyarsın! 

İletişimin eğlenceli hali Selfy Dünyası, birçok yenilik ve fırsat ile tarzını iyice renklendirir. Sosyal medya üzerinden gerçekleşecek sürpriz yarışmalarla bu dünyada heyecanın her zaman zirvede! 

Biliyoruz, Selfyliler özgürlüğüne düşkün olur! Bu dünyada Selfyliler yerini, kendi yaşam tarzına ve zevklerine göre şekillendirir. 

Avatar servisiyle telefonundaki operatör ismi alanına istediğini yazar. Selfy Dünyası; iletişimde kendi tercihlerini, özgürce, doya doya yaşa diye var!  

Selfy’den İnternet Dolu Kampanya 
Şimdi 4 GB cepten internet, her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS içeren her şey dahil paket ayda sadece 25 TL! Bu pakete kayıtlıysan, Selfy'den Bol İnternetli Geceler Kampanyası’na da katılarak her gece 00:00-06:00 arasında BEDAVA İNTERNET’in keyfini çıkarabilirsin! Üstelik paketindeki internet hakkın biterse diye de ek 2 GB yalnızca 7 TL!

 Ek 2 GB & Cepten internet, kampanya kapsamında sunulan 4 GB hakkın bitmesi durumunda, aynı fatura dönemi içerisinde maksimum 2 kere olmak üzere, otomatik olarak tanımlanır. 

Bedava Sınırsız İnternet hakkından yararlanmak için Selfy'den Bol İnternetli Geceler Kampanyası’na GECENET yazıp 4545’e göndererek kayıt olman gerekiyor. 

Kampanya kapsamında, bir fatura dönemi içerisinde 00.00-06.00 saatleri arasında yapacağın kullanımlarının 3 GB’a ulaşması durumunda internetini 96 kbps hız ile kullanmaya devam edebilirsin. 

Faturalı Süper 500 4GB tarifesine numara taşıma, yeni hat tesisi veya& Türk Telekom mobil, Taraftar ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olup, kampanyadan yararlandıysan: 12 ay boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma söz verdiysen: aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 25 TL, sonrasında 35 TL'dir. 

12 ay boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü vermediysen; aylık ücret her fatura dönemi için 35 TL'dir.

Ads Area