Ads Area

METALLİCA, RİHANNA VE DEMİ LOVATO TURKCELL TV+’TA

Birleşmiş Milletler, sürdürülebilir bir dünya için imza attığıThe Global Goals For Sustainable Development (Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Hedefler) kapsamında 24 Eylül Cumartesi günü New York’taki Central Park’ta dünyaca ünlü sanatçıları The Global Citizen Festival’de (Küresel Vatandaş Festivali) buluşturuyor. 

Metallica, Rihanna ve Demi Lovato gibi isimlerin sahne alacağı organizasyon, Turkcell TV+’tan izlenebilecek. 

Birleşmiş Milletler’in sürdürülebilir bir dünya için imza attığı The Global Goals For Sustainable Development (Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Hedefler)mobil partneri olan Turkcell, 24 Eylül Cumartesi günü New York’taki Central Park’ta dünyaca ünlü sanatçıların yer alacağı The Global Citizen Festival’i Turkcell TV+’tan yayınlayacak. 

Metallica, Rihanna, Demi Lovatove daha pek çok dünyaca ünlü yıldızın sahne alacağı organizasyon, Türkiye saati ile 24 Eylül Cumartesi’yi 25 Eylül Pazar’a bağlayan gece gerçekleşecek olup Turkcell TV+ mobil uygulamasında yer alan Life Plus kanalından 25 Eylül Pazar günü yayın akışı içerisinde 03:00’da ve 15:00’da izlenebilecek. 
Turkcell TV+ ile festival alanındaymış gibi Dünyada dikkatleri üzerine toplayanbu büyük organizasyon,Turkcell TV+ mobil uygulamasında yer alan Life Plus kanalından 25 Eylül günü 03:00 ve 15:00’te olmak üzereiki kez yayınlanacak. 

Turkcell TV+ kullanıcıları, mobil cihazlarından dünyanın en hızlı 4.5G’si ve yüksek görüntü kalitesi ile festivalin her anını oradaymış gibi yaşayacak. 

Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ile daha iyi bir dünya için sahne alacaklar Eylül 2015’te Birleşmiş Milletlere bağlı 193 dünya lideri, 2030 yılına kadar yoksulluğu sona erdirmek, iklim değişikliğinin üstesinden gelmek, eşitsizlik ve adaletsizlikle mücadele etmek için belirlenen 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefini kabul etti. 

Kriterler yerine getirildiğinde eşitsizlik, aşırı yoksulluk ve dünyanın en büyük problemi olan küresel iklim değişikliği tamamen ortadan kalkması hedefleniyor. 

Bu duruma dikkat çekmek ve daha iyi bir dünya için farkındalık yaratmak amacıylaCentral Park’ta düzenlenen The Global Citizen Festival’de (Küresel Vatandaş Festivali)Metallica, Rihanna, Demi Lovato, Kendrick Lamar, Major Lazer ve daha birçok yıldızsahne alacak. 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi 
1. Yoksulluğa son 
2. Açlığa son 
3. Sağlıklı bireyler 
4. Nitelikli eğitim 
5. Toplumsal cinsiyet eşitliği 6. Temiz su ve sıhhi koşullar 
7. Erişilebilir ve temiz enerji 
8. İnsana yakışır iş ve ekonomide büyüme 
9. Sanayi, yenilikçilik ve altyapı 10. Eşitsizliklerin azaltılması 
11. Sürdürülebilir şehir ve yaşam alanları 
12. Sorumlu tüketim ve üretim 
13. İklim eylemi 
14. Sudaki yaşam 
15. Karasal yaşam 
16. Barış ve adalet 
17. Hedefler için ortaklıklar

Ads Area