Ads Area

36 AY TAKSITLE AKILLI TELEFONLAR

Turkcell, 4.5G uyumlu akıllı telefon sahibi olmak isteyen müşterilerine 4 markanın 5 ayrı modelini peşin fiyatına 36 aya varan vade seçenekleriyle sunuyor.

Üstelik akıllı telefonlarını bu kampanyadan yararlanarak alanlar Türkiye’nin en büyük müzik platformlarından olan fizy’yi de 3 ay boyunca ücret ödemeden kullanabiliyorlar. 

Turkcell sunduğu akıllıtelefon kampanyalarıyla dileyen herkesi uygun koşullarla 4.5G’li yapmaya devam ediyor. Müşterilerine özel hazırladığı“Okula Dönüş”kampanyası ile Turkcell, birbirinden cazipakıllı telefonları“peşin fiyatına 36 aya varan vade”seçenekleri ile sunuyor. 

Kampanya kapsamında 4 markanın 5 modeline uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla sahip olunabiliyor.4.5G teknolojisini destekleyen Turkcell T70, Samsung Galaxy ON7, Samsung Galaxy A7, LG Stylus 2 ve Huawei G8 model akıllı telefonlarıayda 19 TL’den başlayan taksitlerle satın almak mümkün. 

Ayda 6,90 TL’ye tablet Peşin fiyatına 36 aya varan taksit seçenekleri ile cihaz satın alanlar ilk 3 ay boyunca Türkiye’nin en zengin yerli içeriğine sahip platformlarından birisi olan fizy’yi ücretsiz kullanabiliyorlar. 

Bireysel ve kurumsal hat sahibi tüm Turkcell’lilerinfaydalanabildiği akıllı telefon alanlara ayrıca6,90 TL’den başlayan fiyatlarla tablet seçenekleri de sunuluyor.

30 Kasım 2016 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Turkcell T70, Samsung Galaxy ON7, Samsung Galaxy A7, LG Stylus 2 ya da Huawei G8 model akıllı telefonlardan birini satın almak isteyenlerin en yakın Turkcell İletişim Merkezi’ne gitmeleri yeterli.

Ads Area