Ads Area

MC DONALD’S DOUBLE KÖFTE BURGER MENÜ VİSA İLE 7 TL YE

Kampanya Visa Europe Service Inc. (“VISA”) ve Anadolu Restoran İşletmeleri Ltd. Şti (“Mc Donald’s”) tarafından düzenlenmektedir. 

1 Ağutos 2016 (saat 00.01) – 31 Ağustos 2016 (saat 23.59) tarihleri arasında bireysel ve ticari tüm Visa Kredi ve Banka Kartı sahipleri sadece katılımcı promosyonlu Double Köfte Burger menüyü (1 adet Double Köfte Burger, 1 adet orta boy içecek ve 1 adet orta boy patates kızartması) kampanya dahilinde 7 TL ödeyerek alacaklardır. 

Kampanya sadece katılımcı McDonald’s restoranlarında geçerlidir. Katılımcı restoran listesine www.mcdonalds.com.tr sayfasından ulaşılabilir. Kampanya; telefondan, internetten ve aplikasyonlardan verilen siparişlerde geçerli değildir 

Kampanya Türkiye’de yerleşik tüm bankaların ihraç ettiği Visa logolu tüm bireysel ve ticari kredi ve banka kartları için geçerlidir. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Alışverişlerde ya da hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir. 

Kampanya 50.000 adet stoklarla sınırlıdır. Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar VISA ve Mc Donald’s, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma haklarını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar www.visa.com.tr/mcdonalds sayfasında duyurulacaktır. 

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır. Ayrıntılı bilgi için www.visa.com.tr/mcdonalds ve www.mcdonalds.com.tr Kampanya ile ilgili destek almak isteyen katılımcılar, kampanyaya katılmış oldukları kartın alındığı Bankayı arayarak destek alabilirler.

Ads Area