Ads Area

TURKCELL YILDIZLI GECELER 5 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Yıllardır yaz aylarının en önemli müzik etkinliği olan Turkcell Yıldızlı Geceler’de Turkcell Platinum ile gnçtrkcll müşterilerini özel indirimler bekliyor. 

5 Temmuz’da Çeşme’de başlayıp Ağustos sonuna kadar Bodrum ve İstanbul’da devam edecek 32 ayrı konserde Platinum müşterileri yüzde 40 bilet indirimi ve 48 saatlik ön satış, gnçtrkcll üyeleri ise yüzde 30 bilet indirimi ayrıcalığından yararlanacak. 

 Yaz aylarının en önemli müzik etkinliği olarak 10 yılı aşkın süreyi geride bırakan Turkcell Yıldızlı Geceler; 5 Temmuz - 25 Ağustos boyunca Çeşme, Bodrum ve İstanbul’daki 32 ayrı konserde müzikseverlerle buluşacak. 

Türkiye’nin en prestijli konser mekânlarında, günümüz müziğinin en önemli isimlerinin sahne alacağı Turkcell Yıldızlı Geceler etkinliği süresince Turkcell Platinum müşterileri ile gençtrkcll üyeleri özel indirimlerden yararlanabilecek. 
 Platinum’lulara özel ayrıcalıklar Turkcell Platinum müşterilerine özel olarak Tukcell Yıldızlı Geceler biletleri yüzde 40 indirimle sunuluyor. Platinum müşterileri, kendilerine tanınan ilk 48 saatlik ön satış ayrıcalığı ile izleyici sıralarında en güzel yeri seçebiliyor. 

Bilet indiriminden yararlanmak için Turkcell Platinum uygulaması üzerinden alınan indirim kodu ile www.biletix.com sitesinden biletler kolayca alınabiliyor. 

Turkcell’den gençlere özel yüzde 30 indirim Gnçtrkcll’liler Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinde kendilerine özel indirimlerden yararlanabilecek. Konser biletleri gnçtrkcll üyelerine yüzde 30 indirimle sunuluyor. 

GNC uygulaması üzerinden alınan kod ile www.biletix.com sitesinden biletler indirimli olarak kolaylıkla satın alınabiliyor. Konserler zinciri Çeşme’de Ajda Pekkan ile başlıyor Turkcell Yıldızlı Geceler, 5 Temmuz’da “Süper Star” Ajda Pekkan’ın Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacağı konserle başlayacak. 

Konserler Çeşme’nin ardından 13-22 Temmuz tarihlerinde Bodrum Antik Tiyatro’da devam edecek. Organizasyonun son durağı ise 5-25 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu olacak. 

Turkcell Yıldızlı Geceler’in 3 farklı şehirdeki konserler zincirinde Funda Arar, Buika, Hande Yener, Sibel Can, Mustafa Ceceli, Sertab Erener, Volkan Konak, Ajda Pekkan, Murat Boz’un aralarında olduğu 20’yi aşkın yıldız müzikseverlerle buluşacak.

Ads Area