Ads Area

SOSYAL MEDYADA YENİ AKIM PRİSMA

Son dönemlerin en popüler mobil uygulamalarından birisi Prisma olurken kişiler sosyal medya üzerinden adeta farklı fotoğraflarıyla Prisma akımı başlatmış durumda. 

Sosyal Medyada Yeni Akım: Prisma Başarılı mobil uygulamalar kısa süre içerisinde dünya genelinde büyük bir popülerliğe kavuşurken bu konuda son bir örnek Prisma ile yaşandı. 

Prisma ismi adı verilen bir uygulama ile fotoğrafların sanat eserine dönüştürülmesi ve bu konuda oldukça başarılı çalışmaların ortaya çıkarılması kısa sürede sosyal medyada popüler hale geldi. 

Uygulamayı yükleyen kişiler farklı fotoğraf filtrelerini kullanarak kendi fotoğraflarını sanat eserine dönüştürmeye başarırken birbirinden farklı filtreleri bulunan uygulama bu bakımdan kişilerin çok daha değişik fotoğraflar elde etmesini sağlıyor.

iOS işletim sistemlerine yönelik oluşturulan uygulama kısa süre içerisinde yüksek indirme sayılarına ulaşırken uygulama sayesinde en basit bir fotoğraf bile çok farklı bir hale getirilebiliyor.  

Sadece iOS’ta Filtrelerin fotoğrafa uygulanabilmesi oldukça kısa süre içerisinde gerçekleşirken programın performans açısından da oldukça iyi durumda olması kullanıcıların kolay bir kullanım sağlamasını mümkün kılıyor. 

Şu anda sadece iOS işletim sisteminde olması özellikle Android işletim sistemine sahip bir telefon kullanıcılarının tepkisini çekerken bu konuda yapılan açıklamalarda önümüzdeki günlerde uygulamanın Android ile uyumlu hale geleceği de belirtildi. 

 iOS işletim sistemine sahip kişilerin uygulamayı denemek istemesi halinde aşağıdaki bağlantıyı kullanması yeterli.veteknoloji.

Ads Area