Ads Area

GARANTİDE MTV ÖDEMESİNE SAMSUNG DAN YÜZDE 25 İNDİRİM

1 Temmuz – 1 Ağustos Temmuz 2016 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini garanti.com.tr, Garanti İnternet, Garanti Cep, 444 0 333 Alo Garanti, Garanti ATM (karlı-kartsız menü), BonusFlaş veya gib.gov.tr’den yapan müşterilerimiz Genpa Ailem adresinden sunulan seçili Samsung ürünlerinde indirim kazanacaktır. 

 Kampanya kapsamında Samsung Galaxy J2 (SM-J200F) cep telefonu 527 TL, Samsung A5 2016 (SM-A510F) cep telefonu 1.289 TL, Samsung Galaxy Tab A 2016 (SM-T280) tablet 410 TL ve Hızlı Araç Şarjı 35 TL KDV dahil fiyatla sunulacaktır. 

kampanya fiyatı, Samsung Galaxy J2 cep telefonu modelinde ürünün tavsiye edilen satış fiyatı üzerinden %25 indirime denk gelmektedir. Galaxy J2 ürünü 1.000 adet stok ile sınırlıdır. 

Kampanya indirim kodları, MTV ödemesinin ardından en geç 12 Ağustos 2016 tarihine kadar kısa mesaj ile gönderilecektir. SMS ile gönderilecek olan kampanya kodunun Genpa Ailem adresinde kullanılması gerekmektedir. 

Kişiye özel üretilen kampanya kodları, en geç 31 Ağustos 2016 tarihine kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirir. Garanti İnternet, Garanti Cep ve 444 0 333 Alo Garanti ve BonusFlaş’tan kredi kart ile yapılan tüm MTV ödemelerinde 3’e varan taksit seçeneği sunulacaktır. 

garanti.com.tr ve gib.gov.tr’den yapılan ödemeler 3 taksite bölünecek olup, Paramatikler’den yaplan MTV ödemelerinde taksit seçeneği bulunmamaktadır. 3 taksit seçeneğinden ve Samsung kampanyasından Garanti Bonuslar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, AMEX, Bonus AMEX, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, EASY, Amex Business kart sahipleri faydalanabilir. 

Garanti.com.tr üzerinden yapılan ödemeler sadece Garanti kredi kartlarıyla gerçekleştirilebilmektedir. Samsung kampanyasından yararlanmak için Genpa Ailem sitesine üye olunması gerekmektedir. 

MTV ödemesi gerçekleştirildikten sonra cep telefonuna gönderilen kampanya kodunu kullanmak için Genpa Ailem websitesine giriş yapılması gerekir. Site ana sayfasında bulunan Genpa Ailem Üye 
Girişi adımına tıklanır, açılan ekranda ‘’Kurumsal‘’ seçeneği seçildiğinde SMS olarak gönderilen kod ile “Müşteri Kodunuz” alanına giriş yapılır ve heüz üye olmayan kullanıcılar için üye giriş formu açılır, üye kaydı ve girişi yapıldıktan sonra açılan ekranda ilgili ürünlerin satın alımı yapılabilecektir. 

Kampanya dahilinde 1 kişi en fazla 1 adet indirim kodu kazanabilir ve kullanabilir. Kampanya kodları tek kullanımlıktır , her Genpa Ailem üyesi kampanyadan bir defa yararlanabilir. Her modelden en fazla 2 adet ürün satın alınabilir. 

Ürün teslimat tarihinden itibaren açık kutuda 14 gün, (jelatini açılmamış, hasarsız, SIM kart takılmamış) kapalı kutuda hiç kullanılmamış olarak 30 gün cayma hakkı vardır. Daha fazla detay garanti web şubesinde

Ads Area