Ads Area

TURKCELL 10 GB İNTERNET HEDİYE KAMPANYASI

Hediye SIM kartta yer alan şifre ile lansman tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 10 GB internet verilecektir. Başvuru için SMS atılması gerekmektedir.

Hediye internet yurt içinde kullanımda geçerli olup, 6 ay boyunca kullanıma açık olabilecektir. Hediye internetten yararlanabilmek için, SIM kartın 4.5G uyumlu olması ve ses hattı sahibi olunması gerekmektedir. 

 İlgili promosyon şifreli sim kartlar, Turkcell aktivitelerinde özel olarak dağıtılacaktır. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Data paketi sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir.

İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir. 

Paket kapsamındaki internet sadece kişisel kullanım içindir. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir. 

 Paketin tamamı kullanıldıktan sonra, abone kendi aşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Herhangi bir aşım tarifesi olmaması durumunda, abone, standart internet tarifesinden ücretlendirilecektir.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area