Ads Area

2016 MODEL SAMSUNG GALAXY A SERISI TÜRKIYE’DE SATIŞA SUNULDU

Samsung’un yenilenen A serisi akıllı telefonları, ülkemizde satışa sunuldu. Yenilenen cihazlar, gelişmiş kamera yetenekleri ve ilgi çekici yazılımsal yetenekleri ile dikkat çekiyor. 

Samsung’un 2015 yılında tüketicilerle buluşturduğu A serisi akıllı telefonlar, 2016 yılı için yenilendi ve vakit kaybetmeden ülkemizde satışa sunuldu. Görsel olarak önemli değişikliklere uğrayan A3, A5 ve A7 adlı akıllı telefonlar, güçlü bir kamera ile geliyor. 

Samsung Galaxy A serisi yeni nesle terfi etti Samsung, Türkiye’deki tüketicilerin geri bildirimleri ve ihtiyaçlarından ilham alan sürekli inovasyon anlayışından asla vazgeçmiyor. Galaxy A serisinin tanıtımıyla birlikte, tüketici geri bildirimlerini önceki Galaxy A modelleri geliştirilmek üzere kullanıldı. 
Metal ve cam malzemenin kullanıldığı tasarımının yanı sıra kamerasıyla da beğeni toplayan ürünler, hem parlak hem de net fotoğraf ve videolar için gelişmiş bir kamera sistemi ile dikkat çekiyor. 

Bu gelişmiş sistem, fotoğraflarda bulanıklığı önlemek için Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisini ve karanlık ortamlarda en iyi fotoğraflar için hem ön hem de arkada F1.9 lens barındırıyor. Kameranın hızlı başlat özelliği 1 saniyeden kısa sürede ilk fotoğraf için cihazın hazır olmasını sağlıyor. 

Özellikle sosyal medyada çokça vakit geçiren kullanıcıların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen Galaxy A (2016) serisini sunduğu “Hızlı Şarj” özelliği ile her zamankinden daha kısa sürede şarj etmek mümkün. Bu özellik sayesinde pili; 30 dakikada %50, 100 dakikadan kısa süre içinde ise %100 dolu hale getirilebiliyor. 

4.5G desteinin de bulunduğu yeni serisinde parmak izi okuyucusu da atlanmayan detaylardan olmuş. 2016 model Samsung Galaxy A serisinde fiyatlandırma şöyle gerçekleşmiş: Samsung Galaxy A7 – 5.5inç – 1799TL Samsung Galaxy A5 – 5.2inç - 1599TL Samsung Galaxy A3 – 4.7inç - 1249TL(donanımhaber)

Ads Area