Ads Area

TTNET ÜCRETSİZ HIZLI MODEM KAMPANYASI

Ücretsiz yeni nesil modemlerimiz ile hızlı internete hazırsınız! Yeni nesil hızlı modemlerimize ÜCRETSİZ olarak sahip olarak, hızlı internet için ilk adımı atabilirsiniz. 

Hemen Türk Telekom Grup mağazalarına giderek bu avantajlı tekliften faydalanabilirsiniz. Modem Özellikleri: Modeminizin fiziksel bağlantılarını yaptıktan sonra, bütün ayarlarınız otomatik olarak yapılır. 

Wireless N desteği ve çift anten ile daha fazla wi-fi kapsama alanı ile uzak noktalardan internete daha sorunsuz bağlanabilirsiniz. USB girişi sayesinde yazıcınızı ve hard diskinizi modeminize bağlayıp, bu cihazları evinizin her yerinden kullanabilirsiniz. TTNET uzaktan yönetim desteği sayesinde, yaşadığınız modem kaynaklı sorunları evinizden çıkmadan çözebilirsiniz. 

WPS butonu ile kolay ve hızlı wi-fi bağlantısı kullanabilir, multi wi-fi veya bulut kamera gibi teknolojik cihazları tek bir tuşla ağınıza dahil edebilirsiniz. 

VDSL modem rayiç bedeli 240 TL (KDV dahil)’dir. Rayiç bedeli 240 TL (KDV dahil) VDSL modem ücretsiz; mevcutta en az 3 ay TTNET aboneliği ve ADSL modemi olan bireysel müşterilere 24 ay boyunca internet hizmeti almasına karşılık verilebilmektedir. 

VDSL modem kullanma zorunluluğu olan paketlerdeki aboneler kampanyadan yararlanamaz. Kampanyanın ve/veya internet aboneliğinin herhangi bir nedenle 24 aylık kampanya süresinden önce sona ermesi, internet aboneliğinin ve/veya kampanyanın devredilmesi durumunda;; aylık vergiler dahil 10 TL olmak üzere toplam kalan kampanya süresi kadar cihaz taksitleri tahsil edilecektir. 

VDSL modem değişikliği yapan müşterilerden internet altyapıları ve/veya paketleri uygun olanların internet hızlarında artış yaşanabileceği gibi, altyapısı ve paketi uygun olmayan müşteriler kampanya dahilindeki modemi alsalar dahi uygun altyapı ve/veya paket değişikliği yapmamaları durumunda internet hızlarında artış yaşanmayacaktır. 

Kampanya süresince TTNET Abonelik Sözleşmesi ve/veya Kampanya kısmen veya tamamen üçüncü bir kişiye devredilemez.Kampanyadan FİBERNET ve HİPERNET paketlerindeki müşteriler yararlanamaz. TTNET kampanya süresini uzatma hakkını saklı tutar. 

Kampanya detayları için 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden de bilgi alabilirsiniz. Modeminizin arızalı olduğunu düşündüğünüz durumlarda TTNET Müşteri Hizmetleri’ni 444 0 375 no’lu telefondan arayabilirsiniz. 

Gerekli durumlarda talebinizle ilgili modem firmanızın Çağrı Merkezi Destek Hattı'na yönlendirileceksiniz. Kampanya dahilinde verilen modemde Abonenin kullanımından kaynaklanan arızalardan TTNET sorumlu değildir. 

Kampanya’dan kaynaklanan damga vergisi abone tarafından karşılanacak olup, sadece bir defaya mahsus olmak üzere abonenin ilk faturasına yansıtılacaktır. TTNET kampanyanın koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya 300,000 modem ile sınırlıdır. Kampanyadan faydalanan aboneler HAZIRNET paketine geçemeyecek, hat dondurma işlemi yapamayacaklardır. Kampanya 01 Temmuz 2016 tarihine kadar geçerlidir.

Ads Area