Ads Area

YENİ TOSHİBA SATELLİTE CLİCK 10 TAŞINABİLİR, ÇOK YÖNLÜ VE EĞLENCELİ

Olağanüstü görüntüleme kalitesi için büyüleyici 25.7cm (10.1”) 1920 x 1200 ekran  Tüm gün çalışma ve oyun için 15 saate kadar pil ömrü  Windows 10 işlevselliği ve dolu dolu üretkenlik için tam boy klavye 

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, kullanıcıların bir dizüstü bilgisayarın en iyi özelliklerini ve tabletin işlevselliğini tek bir hareketle deneyimleyebilecekleri ayrılabilir Satellite Click 10 modelini tanıttı. 

Satellite Click 10 tam boy klavyeli verimli bir notebook’tan içerik paylaşımı için mükemmel olan sezgisel bir tablete kolaylıkla dönüşebiliyor. Seyahatte taşıyabilmek veya sınıfta not almak için ikincil bir cihaz arayanlar için ideal olan Satellite Click 10, hem üretkenliğe, hem de eğlenceye yönelik olarak geliştirildi. 

Satellite Click 10 modeli, 1920 x 1200 Full HD çözünürlükten daha iyi sonuç veren 25.7 cm (10.1”) WUXGA ekrana sahip. Böylece kullanıcılar, her detayı en gerçekçi şekilde görüntüleyip, capcanlığı netliğin ve nefes kesen tanımlamanın keyfini çıkarabiliyorlar. Ekrana entegre edilen geniş açı teknolojisi renk üretimini daha üst seviyeye çıkarıyor ve 178° görüntüleme açısı sağlıyor. 

Yüksek parlaklık seviyeleri ile Satellite Click 10, dış mekan koşullarında kullanıma da uygun. Mobil yaşam biçimleri için tasarlandı 15 saate kadar sıradışı pil ömrü ile kullanıcılar yaklaşık iki iş günü boyunca cihazı şarj etmeye gereksinim duymadan oyun oynayabilmenin veya çalışabilmenin keyfini çıkarabiliyorlar. 

Akıllı şarj sistemi, her zaman ilk olarak tabletin şarj edileceği ve böylece klavyeden ayrı olduğunda maksimum kullanım sağlayacağı anlamına geliyor. Notebook olarak yalnızca 1.1. kg, tablet olarak ise 552gr. ağırlığı ile taşınabilirliği daha da ileriye taşıyor. Seçkin Saten Altın rengi kasasında bulunan tam boy klavye ile kullanıcılar ister evde, ister seyahat halindeyken kolaylıkla yazı yazabiliyorlar. 

Yeni nesil Intel® Atom™ işlemci ve 4GB’a kadar dahili RAM sayesinde Satellite Click 10, böylesine rahat taşınabilir bir cihaz için internet kullanımında hızlı yanıt ve etkin çoklu işlem için kusursuz performans sağlıyor. 64GB’a kadar eMMC özelliği, müzik, fotoğraf ve iş dokümanları için büyük bir depolama alanı sağlarken, tablette bulunan microSDTM kart girişi aracılığıyla bu alan 128GB’a kadar genişletilebiliyor. 

Windows 10’dan tam anlamıyla faydalanabilmek için optimize edildi Windows 10 yüklü olarak sunulan ve en yeni özellikleriyle donatılan Satellite Click 10, ses komutlu dijital asistan olan Cortana uygulamasına hızlı erişim tuşuna sahip. Çift sıralı mikrofonlar sayesinde gürültülü ortamlarda bile kullanıcının talimatları net olarak algılanabiliyor. 

Cihaz hangi modda kullanılırsa kullanılsın, içeriği ve uygulamaları otomatik olarak ayarlayan Continuum özelliği ile kullanıcılar notebook ve tablet modları arasında kesintisiz geçiş yapabiliyorlar. Gelişmiş kullanılabilirlik için özellikler Satellite Click 10, Dolby® Digital Plus™ özellikli, yan taraflara konumlanmış stereo hoparlörlere sahip olduğundan, her ortamda surround sesler elde ediliyor. 

Yüklenmiş olan Toshiba TruRecorder yazılımı, farklı sesleri analiz ederek konuşmacıyı otomatik olarak tanıyor, konuşmaları kaydetmeye ve diğer cihazlarda dinleyebilmeye imkan tanıyor. TruCapture uygulaması, kullanıcıların beyaz tahtadan fotoğraf çekerek yazıları doğrudan Word belgesine aktarabilmelerini sağlıyor; böylece yeniden notları yazmaya gerek kalmıyor. Buna ek olarak, karakter tanıma özelliği sayesinde TruCapture ile çekilen görüntülerdeki kelimeler arasında arama yapılabiliyor ve diğer uygulamalara aktarılabiliyor. 

Satellite Click 10 ayrıca, filmleri, fotoğrafları, sunumları ve daha fazlasını cihazdan uyumlu bir televizyona kablosuz olarak aktarbilmeyi sağlayan kablosuz ekran özelliğini destekliyor. Klavye kasasındaki tam boyutlu iki adet USB 2.0 girişi ve bir adet microSDTM kart soketi ve tablette bulunan Micro-HDMI® girişi ile hangi mod kullanılırsa kullanılsın, harici cihazlara bağlanmak ve yan birim içeriklerine erişmek son derece kolay. 

Toshiba Satellite Click 10: 
• Ekran: 25.7 cm (10.1") WUXGA (1920 x 1200) ekran -178° görüntüleme açısı • İşlemciler: Intel® Atom™ işlemci • Bellek : 4 GB’a kadar RAM • Depolama: 64 GB’a kadar eMMC • Bağlantı: • Tablet: 1x Micro-USB girişi, 1x Micro-HDMI® girişi, 1x microSDTM • Notebook: 2x USB 2.0 girişi • İletişim: Wi-Fi® 802.11 a/b/g/n, Bluetooth® 4.0, kablosuz ekran • Kamera: 2MP HD ön yüz kamera ve 8MP arka yüz kamera 

 • İşletim Sistemi: Windows 10 veya Windows 10 Pro seçenekleri • Ses: Dolby® Digital Plus™ özellikli yandan stereo hoparlörler • Pil ömrü: Klavye takılı olduğunda 15 saate kadar1, yalnızca tablet 8 saate kadar • Renk: Saten Altın rengi taranmış alüminyum • Boyutlar: • Tablet: 259 x 178 x 9 mm • Notebook: 259 x 185 x 22 mm • Ağırlık: • Tablet: 552 g • Notebook: 1.1 kg

Ads Area