Ads Area

HUAWEİ P9, İKİ ARKA KAMERA İLE GELİYOR

Popüler çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, son olarak yeni Mate S ve Google ile ortaklaşa geliştirdiği Nexus 6P modeli ile gündeme gelmesinin ardından şimdi de yeni modellerine odaklandı. 


Gelecek P9 modeli için bir süredir çalıştığı bilinen Huawei, P9 modelinde önceki modellerden farklı bir özelliğe yer verecek. Huawei P9'un arka kameraları sızdırıldı Onleaks ya da gerçek adı ile Steve Hemmerstoffer tarafından bugün sızdırılan fotoğraflarda iki arka kamerası olacağı görülen Huawei P9, görünen o ki yeni Nexus 6P benzeri bir tasarım ile gelecek. 

 Zira sızdırılan görselde Nexus 6P'nin arkasındakine benzer bir cam kamera bölümü görülüyor. Ek olarak flaş altındaki koyu renkli bölümün de laser autofocus olduğunu tahmin ediyoruz. 
Geçtiğimiz Nisan ayında duyurulan P8 modeli ile aynı dönemde yani 2016 Nisan ayında tanıtılmasını beklediğimiz Huawei P9, LTE ve DELUX olmak üzere iki farklı modelde, yeni nesil Kirin işlemci, geliştirilen arka ve ön kameralar ile dikkat çekecek. Ayrıca tahminlerimize göre Huawei P9 ile ekran çözünürlüğü Quad HD olabilir, 4 GB RAM ve daha büyük batarya görebiliriz.

Ads Area