Ads Area

LG CLASS METAL KASA İLE GELİYOR

Türkiye'de büyük bir paya sahip olup dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri arasında yer alan LG, sonunda tasarım çizgisini yavaş yavaş değiştiriyor. 

Uzun zamandır plastik kasalı akıllı telefonları eleştirilen LG, metal kasalı ilk akıllı telefonu olacak LG Class modelini, çok yakında tanıtacak. 

Samsung'un Galaxy Alpha modelini denemesine benzer şekilde direkt metal kasalı amiral gemisi model tanıtmayan marka, giriş ve orta seviyede konumlanacak LG Class ile metal kasayı deneyecek. 

İşte giriş ve orta seviye LG Class özellikleri 
Paylaşılanlara göre 5.7 inç büyüklükte Full HD ekran, 12 Megapiksel arka kamera, 5 Megapiksel ön kamera, 8 GB depolama alanı, 2 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 615 işlemci ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ile gelecek LG Class, arkasında yazan yazıların gösterdiği üzere çıkarılamayan batarya ve arka kapağa sahip. 

Şimdilik sadece Kore için planlandığı söylenen LG Class, 21 Eylül tarihinde tanıtılacak. Kore dışına çıkıp çıkmayacağı bilinmeyen yeni model, özelliklerine bakıldığında, depolama alanı dışında gayet iyi görünüyor.shiftdelete

Ads Area