Ads Area

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 2 BİN 669 TLDEN SATIŞTA

Samsung'un Note serisi en yeni telefonu Galaxy Note 5'in Türkiye lansmanı yapıldı. İlk olarak New York'ta tanıtılan Galaxy Note 5'in satışına Türkiye'de de başlandı. İşte Galaxy Note 5'in özellikleri ve fiyatı...

GALAXY NOTE 5'İN EKRANI VE TASARIMI 7.9 mm kalınlığında olan ve Corning Gorilla Glass 4 ekran koruma teknolojisi sayesinde ekranı çizilmelere karşı bir hayli dayanıklı olan Galaxy Note 5, 5.7 inç'lik dev bir ekrana sahip. 1440x2560 piksel ekran çözünürlüğünü destekleyen telefon Super AMOLED ekran teknolojisini de kullanıyor.  

GALAXY NOTE 5'İN İŞLEMCİSİ, BELLEĞİ VE HAFIZASI Samsung'un ARM Cortex A57 ve ARM Cortex A53 mimarisine sahip toplamda 8 çekirdeğe sahip olan yeni nesil Exynos 7420 işlemcisini kullanacak olan Galaxy Note 5, esas değişimi grafik işlemci tarafında sunuyor. 
Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung ve Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza Ekran yongası için ise Mali-T768 MP8 grafik işlemcisi tercih edilmiş. 4 GB RAM kullanan cihazda 32 ve 64 GB'lık hafıza seçenekleri mevcut. Maalesef cihazda microSD kart girişi desteği yok; bu da toplam hafızanın sonradan artırılamayacağı anlamına geliyor.  

GALAXY NOTE 5'İN KAMERASI Galaxy Note 5'in kamera özelliklerine gelince... Cihazın arka yüzünde 16 megapiksel OIS destekli kamera yer alırken, Galaxy S6'ya daha sonra güncellemeyle gelen manuel çekim modu gibi özelliklerle gelecek. Cihazın ön yüzünde ise 5 MP kamera bulunuyor.  

GALAXY NOTE 5'İN BATARYASI VE ŞARJ ÖMRÜ 
Galaxy Note 5'in şarj ömrü nasıl? Galaxy Note 5'te 3000 mAh'lik batarya yer alıyor. Hızlı şarj, yenilenen kablosuz şarj gibi Galaxy S6 ile beraber gelen özellikleri sunan Galaxy Note 5, güç tasarruf özellikleri sunsa da, yüksek performanslı işlemci, yüksek güç tüketen 2K çözünürlüğündeki AMOLED panel ve küçülen bataryasıyla pil performansında çok tatminkar olmayabilir.  

GALAXY NOTE 5'İN FİYATI Samsung Galaxy Note 5'lerin fiyatları 2.699 TL'den başlıyor.HÜRRİYET

Ads Area