Ads Area

MİCROSOFT SURFACE PHONE SIZDI

Microsoft, masaüstü çözümü Windows 10 ile büyük ses getirdi. Mobil cihazları için önümüzdeki aylarda yayınlayacağı Windows 10 Mobile sürümünün hazırlıklarını yapan Microsoft’un, güncellemenin yanında yeni Surface telefonu ile karşımıza çıkacağı ortaya çıktı. 

Surface marka tablet ve bilgisayar hibriti ile umduğunu bulamayan Microsoft, şimdi şansını mobil platformda deneyecek. Microsoft Surface Phoneolarak isimlendirilen bu telefonun, Windows 10 Mobile işletim sistemi ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Surface Phone Özellikleri ile Göz Dolduruyor Sızıntılara göre Surface Phone; 5.5 inç büyüklüğünde QHD çözünürlüğünde Gorilla Glass 4 ile korunan ClearBlack Amoled ekrana, 64-bit mimarili Intel Atom X3 işlemciye, 4 GB RAM’e, 21 Megapiksel çözünürlüğünde PureView Zeiss Kameraya, USB-C girişine, Wireless şarj özelliğine, metal bir kasaya, 128 GB depolama birimine ve Surface kaleme sahip olacak. 

 Uzun bir süredir Microsoft’tan amiral gemisi olarak nitelendirdiğimiz üst düzey bir telefon görmemiştik. Bakalım Surface Phone söylentileri doğru çıkacak mı? Eğer bu söylentiler doğru çıkarsa Windows 10 Mobile ile güçlenen Surface Phone, Android ve iOS cihazlar karşısında nasıl bir tutum sergileyecek?shiftdelete

Ads Area