Ads Area

CLUB.GOLDMASTER HERKESİ GOLDMASTER’IN EĞLENCELİ DÜNYASINA DAVET EDİYOR

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, club.goldmaster adresinde hizmete sunduğu internet sitesiyle, GoldMaster ürünleriyle ilgili her türlü detayı sunmak dışında, kullanıcılara keyifli zamanlar vadediyor. 

40 yıldır üretim ve AR-GE gücüyle global standartlarda hizmet veren Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, internet kullanıcıları için keyifli zamanın adresi olacak yepyeni bir internet sitesi ‘club.goldmaster’ı hizmete sundu. 

GoldMaster ürünleri ve kampanyaları hakkında içerdiği detaylı bilgiler dışında, hayatın içinden konularla zenginleştirilmiş, teknoloji, yemek, yaşam, sağlık, moda ve güzellik gibi başlıklarda toplanan geniş bir yelpazede içerik sunduğu içeriklerle de dikkat çeken club.goldmaster, internet kullanıcılarının vazgeçilmezi olmayı hedefliyor. 
Ürünler, kampanyalar ve GoldMaster’la ilgili yeniliklere sitede yer alan ‘Gold News’ ve ‘Fırsatlar’ bölümlerinden ulaşılabilirken, GoldMaster TV bölümünde ise ürünlerin kullanım şekli ve özellikleriyle ilgili tanıtım videoları yer alıyor. 

Ürün Kaydet bölümünde ise, satın alınan ürün internet sitesindeki form doldurularak kolayca kaydedilerek, özel kampanya ve çekiliş fırsatlarından yararlanılabiliyor. 

 Her gün yenilenen dopdolu içeriğiyle, club.goldmaster, GoldMaster kalitesini yakından tanıyan müşterilerinin yanı sıra GoldMaster’ın eğlenceli dünyasını merak eden herkesi bekliyor. http://club.goldmaster.com.tr/

Ads Area