Ads Area

SAMSUNG GALAXY A8 TANITILDI

Samsung'un uzun süredir duyurması beklenen akıllı telefonu Samsung Galaxy A8 en nihayetinde resmi olarak yüzünü gösterdi. 

Şimdiye kadar sanal alemde dolaşan dedikodular ve cihazın teknik özelliklerine dair söylentiler ise resmi duyuruya bakacak olursak büyük oranda doğru çıktı

Güney Koreli Samsung'un yaptığı açıklamaya göre Galaxy A8 akıllı telefon hem şirketin hem de Android'li telefonların şimdiye kadar üretilmiş en ince üyesi olma ünvanını taşıyacak. 

Tam tamına 5.99mm inceliğindeki Galaxy A8 model Samsung akıllı telefon, 158mm uzunluk ve 77mm genişliğe sahip. Ürünün ağırlığı ise 151 gram olarak görülüyor. 1080p Super AMOLED ekranın boyutu 5.7 inç iken, bu özelliği ile Galaxy A8, A serisindeki en geniş metal telefon oluyor. 
Qualcomm'un Snapdragon 615 (1.5 GHz) işlemci yongasetine ev sahipliği yapan A8 telefon, 2G RAM, 16 ya da 32 GB dahili depolama alanı ve microSD girşine de sahip. Arka yüz kamerası için paylaşılan değer ise 16 Megapiksel. Cihazın kamerası aynen Galaxy S6 örneğinde olduğu gibi f/1.9 diyafram değeri ile geliyor. 

3050mAh batarya ile üretim bandına girmiş olan Galaxy A8 aynı zamanda Android 5.1 sürümü yüklü olarak satışa çıkıyor. Home tuşunda parmak izi tarayıcısı olacağı da belirtilen cihaz için şimdilik fiyata ya da çıkış tarihine dair bir detay paylaşılmadı.

Ads Area