Ads Area

ASSASSİN'S CREED SYNDİCATE DETAYLARI BELLİ OLDU

Her yıl yeni bir Assassin's Creed görmeye alıştık nasılsa... Ubisoft, E3 öncesi 12 Mayıs'ta tanıttığı Assassin's Creed Syndicate'in detaylarını E3'te açıkladı ve biz de epey heyecanlandık. 

1868 yılının Londra'sında geçecek olan Syndicate, endüstriyel devrimin tam da göbeğine düşürecek bizi. Bu seferki suikastçimiz Jacob Frye bilindiği gibi. Kendisi tek başına da olmayacak; ikiz kız kardeşi Evie'yle de oyunun %25'ini oynayabileceğimiz söyleniyor. 

Çevreyle etkileşimi olabildiğince arttıran yapımcılar, bu objelerle düşmana zarar vermebilmeyi de olanaklı kılmışlar. Eh madem devrim yaşanıyor. Londra'da at yerine at arabalarını çalarak daha hızlı yol kat etmek mümkün. 
Londra'nın bu steampunk hali göze çok hoş görünüyor fakat multiplayer modu bekleyenlere kötü haberimiz var, oyunda multipalyer özelliği tamamen kalkmış durumda. Assassin's Creed Syndicate yeni nesil konsollar ve PC'ye geliyor, eski nesil konsolları kenara kaldırma zamanı çoktan geldi galiba. 

Assassin’s Creed: Syndicate’in bizlerle buluşacağı sonbahar ayları yaklaşırken cosplay’i de yapılmaya başlandı bile, üstelik gerçekten muhteşem gözüküyor.level

Ads Area