Ads Area

HOPİ İNDİRİNE 25 TL HEDİYE

Hopi, seni tanır, zevklerini, ilgi alanlarını öğrenir ve istediğin ürünlere kolayca ulaşmanı sağlar. 


Üstelik hiçbir yerde olmayan avantajlarıyla, alışverişlerinde sana daha çok kazandırır.Hopi'nle tanış, kazanmaya alış. Hemen indiren 1 milyon kişiye 25 TL değerinde 25 Paracık hediye 

Boyner Grup'un yeni alışveriş uygulaması Hopi'nin mobil uygulamaları bugün saat 20.00'den itibaren akıllı telefonlara indirilebilecek. 

 Boyner Grup açıklamasına göre, 15 Nisan'da 30'u aşkın üye markayla birlikte basın tanıtımı yapılan Hopi, bugün saat 20.00 itibarıyla App Store ve Google Play üzerinden akıllı cihazlara indirilip kullanılabilecek. 

Akıllı telefon uygulaması üzerinde çalışan Hopi, müşterilerinin tercih, beklenti ve alışkanlıklarına uygun kişiselleştirilmiş kampanya ve teklifler sunuyor. Müşteriler Hopi kampanyalarından kazandıkları "Paracık" ödüllerini, üye markalarda yapacakları alışverişlerde 2, 3, 5 ve 10 kata varan değerlerle çarparak kullanabiliyor. 

 Farklı sektörlerden çok sayıda üye markanın uygun ürünü, uygun tekliflerle doğru müşteriye ulaştırmasını sağlayacak Hopi, kapasite kullanımı ve verimliliği artırarak ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyor.

Ads Area